Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopende diep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Rotterdam

Mr. Chadd biedt on demand bijles aan scholieren en studenten in Rotterdam (regio Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht en Spijkenisse), die wel wat studiehulp kunnen gebruiken om de resultaten te verbeteren of om de prestaties te maximaliseren.

Of je nou zit op de middelbare school (Voortgezet Onderwijs), studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Hogeschool Rotterdam of een MBO opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Rotterdam sluiten altijd aan bij jouw behoefte.

Verdieping maakt steeds minder deel uit van het onderwijs in Rotterdam

De selectie van toptalenten en een onderwijscultuur die gericht is op het bereiken van hoge prestaties geeft Rotterdam een onderscheidende schoolsfeer. Er wordt een hoge motivatie van de leerlingen verwacht en de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn onlosmakelijk verbonden met de dagelijkse onderwijspraktijk. Voor veel leerlingen in Rotterdam geldt dat zij dagelijks een grote afstand naar school moeten afleggen. Dit dwingt scholen in Rotterdam om weinig lesuitval te kunnen permitteren en daarnaast moeten alle leraren bevoegd, effectief en efficiënt zijn. Het strakke schema laat helaas weinig momenten over voor individuele creativiteit en verdieping of verbreding van de lesstof om overbelasting bij leerlingen en de school te voorkomen.

"Er ontstaan in het Nederlands onderwijs bubbels waar leerlingen nauwelijks uitkomen", waarschuwt de Inspectie van het Onderwijs."

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Het onderwijs aanbod sluit niet aan bij de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg.  De onderwijsinspectie ziet het onderwijsniveau de laatste jaren dalen. Het systeem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar welke leerlingen toe zijn aan een volgende stap. Om toch de resultaten te behalen die nodig zijn voor goede kansen op de arbeidsmarkt kiezen ouders en leerlingen in Rotterdam er steeds vaker voor bijles en examentraining.

Bijles in Rotterdam is de norm geworden

Voor veel Rotterdamse scholieren is bijles een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Rotterdam hebben meer dan een kwart van de leerlingen zich buiten de les laten bijspijkeren met bijles en examentraining. Leerlingen in Rotterdam die kiezen voor een kwalitatief goede bijles hebben hogere cijfers, blijven vrijwel niet zitten en stromen door naar hogere onderwijsniveaus.

Mr. Chadd bijles in Rotterdam biedt kansen

Mr. Chadd is moderne bijles die leerlingen in Rotterdam sociaal en communicatief helpt ontwikkelen, terwijl er binnen 10 seconden altijd een deskundige begeleider klaar staat om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Rotterdam bijles en huiswerkbegeleiding aan in elk vak. We zien dat er in Rotterdam een sterke vraag is naar bijles Wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

  • Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
  • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
  • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
  • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Rotterdam gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Rotterdam daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op Het Lyceum Rotterdam (HLR), Rudolf Steiner College of Erasmiaans Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 2163 leerlingen en studenten in Rotterdam geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

Ouders in Rotterdam geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

  • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

  • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

  • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

  • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

  • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

De bijles van Mr. Chadd thuis is binnenkort beschikbaar

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven


Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat Timo jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp