Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 15:00
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Rotterdam

Mr. Chadd biedt on demand bijles aan scholieren en studenten in Rotterdam (regio Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht en Spijkenisse), die wel wat studiehulp kunnen gebruiken om de resultaten te verbeteren of om de prestaties te maximaliseren.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Rotterdam sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen wij zich voorte bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Verdieping maakt steeds minder deel uit van het onderwijs in Rotterdam

De selectie van toptalenten en een onderwijscultuur die gericht is op het bereiken van hoge prestaties geven Rotterdam een onderscheidende schoolsfeer. Er wordt een hoge motivatie van de leerlingen verwacht en de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn onlosmakelijk verbonden met de dagelijkse onderwijspraktijk. Voor veel leerlingen in Rotterdam geldt dat zij dagelijks een grote afstand naar school moeten afleggen. Hierdoor kunnen scholen in Rotterdam zich weinig lesuitval permitteren en daarnaast moeten alle leraren bevoegd, effectief en efficiënt zijn. Het strakke schema laat helaas weinig tijd over voor individuele creativiteit en verdieping of verbreding van de lesstof. Je wilt immers overbelasting voorkomen.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

“Er ontstaan in het Nederlandse onderwijs bubbels waar leerlingen nauwelijks uitkomen
“Er ontstaan in het Nederlandse onderwijs bubbels waar leerlingen nauwelijks uitkomen", waarschuwt de Inspectie van het Onderwijs.”

– Kim van der Esch, onderwijskundige

Het onderwijs aanbod sluit niet aan bij de vraag, met lange wachtlijsten, grote klassen en minder aandacht voor het individu als gevolg.  De onderwijsinspectie ziet het onderwijsniveau de laatste jaren dalen. Het systeem laat te weinig ruimte over voor maatwerk en het curriculum wordt afgewerkt zonder te kijken naar de leerlingen die toe zijn aan een volgende stap. Om toch de resultaten te behalen die nodig zijn voor goede kansen op de arbeidsmarkt kiezen ouders en leerlingen in Rotterdam er steeds vaker voor bijles en examentraining.

Bijles in Rotterdam is de norm geworden

Voor veel Rotterdamse scholieren is bijles een vast onderdeel geworden van het dagelijks onderwijs. In Rotterdam hebben meer dan een kwart van de leerlingen zich buiten de les laten bijspijkeren met bijles en examentraining. Leerlingen in Rotterdam die kiezen voor een kwalitatief hoge bijles hebben hogere cijfers, blijven vrijwel niet zitten en stromen zelfs door naar hogere onderwijsniveaus.

Mr. Chadd bijles in Rotterdam biedt kansen

Mr. Chadd is moderne bijles die leerlingen in Rotterdam sociaal en communicatief helpt ontwikkelen, terwijl er binnen 10 seconden altijd een deskundige begeleider klaar staat om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar vermindert ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Try-out

€125,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 5 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Back on track

€235,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 10 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Werk aan de winkel

€450,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 20 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Examenstress

€550,-*

*Incl. 30 minuten reistijd van de coach

 • 30 Lessen
  (1 les duurt 60 minuten)

 • Ieder vak, ieder leerniveau

 • Thuis, op school of in de bibliotheek

 • Onbeperkt vragen stellen via de Mr. Chadd app (+21,95 euro per maand)

Vul je gegevens in voor een intakegesprek

 • Leerniveau
 • Leerjaar
 • Pakketkeuze

Door op de knop hieronder te klikken, sturen wij je door naar de betaalomgeving van het Mr. Chadd app-abonnement. We bieden onze bijles aan huis alleen aan als pakket in combinatie met het het app-abonnement is een vereiste om de bijles van Mr. Chadd thuis te ontvangen. Jouw kind kan na aanschaf van het abonnement direct vragen stellen via onze app. Wij bellen je zo spoedig mogelijk voor het bijles-intakegesprek.

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Rotterdam bijles en huiswerkbegeleiding aan in elk vak. We zien dat er in Rotterdam een grote vraag is naar bijles wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

 • Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan de tool bij uitstek voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in een veilige omgeving. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kun je wel examentraining in Rotterdam gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Rotterdam daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op Het Lyceum Rotterdam (HLR), Rudolf Steiner College of Erasmiaans Gymnasium zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2017 meer dan 2163 leerlingen en studenten in Rotterdam geholpen om goede resultaten te halen en zich verder te ontwikkelen.

Ouders in Rotterdam geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Wij een moderne leeromgeving aanbieden die aansluit bij het hedendaagse onderwijs.

 • We kinderen helpen het maximale uit zichzelf te halen door middel van excellent verdiepend onderwijs.

Beste huiswerkhulp 2017
Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp