Bijles in Rotterdam

Bijles nodig in Rotterdam? Mr. Chadd is er voor je! Het is moeilijk om een opgelopen achterstand zelf weg te werken. Wij helpen daarmee. We geven je kind de volle aandacht in ons intensieve 1-op-1-bijles-traject. Zo werken we iedere week aan het verkleinen van de achterstand. Met onze professionele bijlescoach doet je kind binnen no-time weer mee in de klas.

Weten hoe je dividend berekent? Of hoe je werkwoorden vervoegt in het Duits? De bijles van Mr. Chadd is uniek in Rotterdam. Bij ons krijgt je kind een combinatie van intensieve 1-op-1-begeleiding én toegang tot onze huiswerk-app. Wij geven voor ieder vak bijles in Rotterdam, in de regio Rotterdam of online.

1 les

Kennis maken

27,50 per les

10 lessen

Aan de slag

26 per les

20 lessen

Meer nodig?

22 per les

Bijles in Rotterdam biedt kansen

Op ons leerplatform kan je kind makkelijk iedere vraag stellen. De resultaten krijgen een echte boost. Vragen stellen kan gewoon via onze app. Liever geen telefoon tijdens huiswerk-momenten? Ons leerplatform is net zo eenvoudig bereikbaar via de laptop of computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

  • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
  • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
  • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
  • Als ouder heb jij je handen vrij

Examenstress is nergens voor nodig

Examenstress is een last voor het hele gezin. Heeft je zoon of dochter een achterstand opgelopen in Engels? Gaat hij of zij zakken als daar niet flink aan wordt gesleuteld? Of ziet alles er prima uit, behalve wiskunde of geschiedenis? Mr. Chadd rekent af met examenstress.

Onze bijlescoach maakt samen met de scholier een planning om naar het examen toe te werken. Door de gestructureerde aanpak en heldere uitleg van de bijlescoach krijgt je kind dat lastige vak steeds beter onder de knie. En de steun van onze coach geeft zelfvertrouwen. Exit examenstress!

Boost je bijles met Mr. Chadd

Lange tijd bijles nemen is niet meer nodig. Wij hebben een methode ontwikkeld die effectiever en eenvoudiger is.

Ga voor een vliegende start bij Mr. Chadd. Hoe? Door de combinatie van 1-op-1-bijles en onze unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles aan huis of online focussen we op het wegwerken van de opgelopen achterstand. Ook zorgen we dat de motivatie van je kind weer terugkeert. Met onze app houden we de motivatie vervolgens hoog. Je kind kan hier tussen de bijlessen door altijd vragen kwijt, ook over andere vakken. Onze universitair opgeleide coaches schieten direct te hulp om uitleg te geven op het leerplatform.

Vraag ons gratis informatiepakket aan

Vul het formulier in om een gratis informatiepakket te ontvangen.

Na fase 1: van bijles naar leerplatform

Presteert je kind beter? Stijgen de cijfers? Top! Dat betekent dat de 1-op-1-bijles heeft gewerkt. Je kind is klaar voor begeleiding via het leerplatform. In de app kan je kind iedere vraag stellen aan de coaches. Vragen stellen kan met tekstberichten, maar ook door een foto van de vraag te maken of met een spraakbericht. Online bijles of bijles aan huis is in deze fase niet meer nodig. De hoogwaardige begeleiding op ons leerplatform is voldoende.

Je kind heeft van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ondersteuning met onze huiswerk-app. Ons leerplatform is stukken goedkoper dan langdurig bijles volgen. Ook fijn: je zoon of dochter kan in de app vragen stellen over elk vak. Ook als je alleen 1-op-1-bijles voor Nederlands hebt afgenomen!

Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Wil je bijles wiskunde voor je kind? Heeft je zoon of dochter moeite met Nederlands of economie? Voor ieder vak hebben we professionele bijlescoaches. Iedere vraag wordt uitvoerig uitgelegd. Van de wetten van Newton tot Nederlandse werkwoordspelling, Mr. Chadd staat voor je klaar: ieder vak en ieder niveau.

Als ouder of verzorger kun je iedere maand rekenen op een terugkoppeling over hoe het gaat met je kind. Zo zie je welke vooruitgang we boeken.

Wij staan online en offline op stand-by voor je kind. Mr. Chadd geeft Rotterdammers bijles op ieder niveau: vmbo, havo en vwo. Ook studenten zijn van harte welkom voor bijles – bijvoorbeeld als je op het Albeda College of het EuroCollege zit.

Waarom kiezen voor bijles in Rotterdam van Mr. Chadd?

Je kind heeft altijd ondersteuning met bijles van Mr. Chadd, want naast de persoonlijke 1-op-1-bijles zijn we meer dan 70 uur per week bereikbaar via ons leerplatform. Binnen 10 seconden is er contact met een coach. Heeft je kind een vraag tijdens het maken van huiswerk? Dan is er altijd iemand op afroep beschikbaar.

Als ouder of verzorger hoef je je geen zorgen meer te maken over dat ene probleemvak. Onze 1-op-1-coaches helpen je kind altijd, zodat het huiswerk netjes op tijd af is. Dat scheelt tijd en frustratie voor jou en je kind.

Overdag, ’s avonds of in het weekend: je kind kan altijd vragen stellen via de app, wanneer hij of zij ook bezig is met het huiswerk. Zo blijft je kind gemotiveerd. Je kind komt snel weer op klasniveau en de cijfers stijgen. Met onze bijlessen wordt school weer leuk!

Professionele coaches van Mr. Chadd

Wist je dat al onze coaches universitair geschoold zijn? Door hun hoge opleidingsniveau kennen ze de lesstof door en door. We garanderen dat onze coaches hoogwaardige vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden hebben. Ze hebben niet voor niets onze strenge selectieprocedure doorstaan!

Onze coaches kunnen zich goed inleven in je kind. Ze hebben een open en positieve houding, waardoor je kind iedere vraag durft te stellen. Hoe groot de achterstand ook is. Door de vlotte en duidelijk uitleg krijgt je zoon of dochter grip op de stof.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Rotterdam eruit?

Wij vinden de perfecte bijlescoach in de regio Rotterdam voor je kind. De coach begint altijd met een intakegesprek. Dan bekijkt de coach de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Daarna maak je met elkaar een planning. Hier kun je als ouder natuurlijk bij zijn, als je dat wilt. Doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken: de coach houdt overal rekening mee in de planning. Zo zorgen we voor bijles op maat, waar je kind het snelst van groeit.

Heb jij niet zozeer moeite met de stof van een vak, maar meer met het ‘leren leren’? Dan is huiswerkbegeleiding zeker wat voor jou. Dit bieden we ook in Rotterdam aan!

Meest gestelde vragen over bijles in Rotterdam

Bijles van Mr. Chadd

Gekozen pakket: ({( $refs['tutoring_modal'].packageType )})

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wil je graag fysiek of online bijles?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons