Het schoolportaal van Mr. Chadd

In het schoolportaal van Mr. Chadd krijg jij als docent realtime inzicht in het vraaggedrag van jouw leerlingen. We zijn continu bezig het schoolportaal nóg beter te maken voor jou als docent. Daarom introduceren we dit schooljaar een gloednieuwe versie, die in samenwerking met docenten tot stand gekomen is.

Met het schoolportaal blijf je op de hoogte van het leerproces van jouw leerlingen!

Inzicht in de gemeenschappelijke pijnpunten

Doordat de gevoerde chats zijn gecategoriseerd op thema, kerndoel en trefwoord, zie je in één oogopslag de pijnpunten in de lesstof van jouw leerlingen.

Lees de gevoerde chats letterlijk terug

De gevoerde chats zijn nu letterlijk terug te lezen. Hierdoor krijg jij als docent nóg beter zicht op de onderwerpen die jouw leerlingen lastig vinden.

Ondersteun jouw mentorleerlingen

Je kunt gedetailleerdere informatie over jouw mentorleerlingen zien. Deze inzichten kun je gebruiken om de leerlingen beter te begeleiden bij het leren leren.

Optimale inzet van Mr. Chadd

In het schoolportaal vind je een praktisch pakket voor een optimale implementatie én gebruik van Mr. Chadd

Thema’s, kerndoelen en trefwoorden

De gestelde vragen zijn ingedeeld op thema, kerndoel en trefwoord. Op deze manier komen gemeenschappelijke pijnpunten in de lesstof van jouw klas aan het licht en kun je op basis van deze informatie jouw volgende les(sen) voorbereiden.

TTT Schoolportaal

Inzicht in de gevoerde chats

Het is nu mogelijk om de gevoerde chats terug te lezen. Zitten er hiaten in de basiskennis? Heeft de leerling moeite met het toepassen? Dankzij het inzicht in de chats weet jij het specifieke probleem. Er is tevens de mogelijkheid om iets achter te laten over de chat. Positief of negatief? We horen het graag. Samen verbeteren we Mr. Chadd.

Inzicht in de gevoerde chats

Begeleid jouw mentorleerlingen

Waar de overige data in het schoolportaal geanonimiseerd is, geldt dit niet voor de data van jouw mentorleerlingen. Hoe jouw mentorleerling Mr. Chadd gebruikt, geeft jou als mentor handvatten om de leerling te ondersteunen bij het leerproces.

Mentorweergave Schoolportaal Mr. Chadd

Aan de slag! Inloggen op het schoolportaal van Mr. Chadd kan via deze link!

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons