Maak kosteloos kennis met Mr. Chadd

Wilt u ook kijken of Mr. Chadd iets is voor uw leerlingen? Dat is mogelijk, wij bieden namelijk de mogelijkheid om Mr. Chadd vrijblijvend uit te proberen door middel van een kosteloze pilot. Met deze pilot kunt u twee weken lang met een aantal klassen toegang krijgen tot Mr. Chadd.

Docenten kunnen beter differentiëren, de school levert betere resultaten en leerlingen hebben meer plezier!

Hoe ziet de pilot eruit?

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor een vrijblijvende pilot van twee weken. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met een aantal zaken:

  • Een aantal mogelijke data en momenten voor een online kennismaking via Teams, om u en uw school te leren kennen.
  • Een verwerkersovereenkomst, om de pilot AVG-technisch goed te kunnen organiseren.
  • Een ARP-formulier, om een inlogkoppeling van Mr. Chadd met de ELO van uw school mogelijk te maken.

Formulieren

Er moeten natuurlijk een aantal zaken geregeld worden voordat we de pilot kunnen starten. De verwerkersovereenkomst is volgens de richtlijnen van het privacyconvenant. Op die manier garanderen we de privacy van deelnemende leerlingen en docenten. Deze overeenkomst moet getekend worden door een tekenbevoegde uit het bestuur van uw school.

Het ARP-formulier maakt het voor uw leerlingen gemakkelijk om in te loggen op ons platform, bijvoorbeeld via Magister of Somtoday. Het ARP-formulier stuurt u ingevuld en ondertekend op naar Kennisnet. Hierna maken wij een koppeling met de ELO.

Praktische zaken afstemmen

Wij bespreken graag wat de behoeften zijn van uw school. Verder kijken we naar een geschikt moment voor de pilot, welke klassen u graag wilt laten meedoen aan de pilot en spreken we nog kort de praktische zaken af.

Pilotfase

De pilot start met een bezoek van een van onze collega’s. Deze zal in de deelnemende klassen uitleggen wat Mr. Chadd is en samen met de leerlingen de app installeren. Gedurende twee weken kunnen de leerlingen gebruik maken van Mr. Chadd.

Evaluatie

Na de einddatum van de pilot sturen wij een enquête naar de leerlingen: wat vonden ze van Mr. Chadd? Daarna evalueren we samen met u hoe de pilot is verlopen. Hierin delen we de data uit de pilot en de bevindingen van de enquête. Samen beslissen we vervolgens over een eventueel vervolg van de samenwerking.

Interesse? Vraag een pilot aan!

Aanvragen pilot

Leerlingen hebben een digitale vraagbaak die altijd te bereiken is

Leerlingen stellen hun vraag via de telefoon, tablet of pc. Binnen 10 seconden krijgen ze uitleg van een gekwalificeerde, universitair geschoolde coach. Onze slimme vakcoaches helpen je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus.

Docenten hebben altijd een digitale onderwijsassistent bij de hand

Onze ervaring is dat iedere leerling vragen stelt op ons onderwijsplatform, ook de leerlingen die in de klas hun vinger niet durven op te steken. De chats geven uniek inzicht in het leerproces van scholieren en hun struikelblokken. Ook is Mr. Chadd een ideaal differentiatiemiddel ín de klas.

Vraag nu een pilot aan

Vul onderstaand formulier in en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug om de pilot in te gaan plannen.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons