fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles bedrijfseconomie

Bijles Latijn

Bijles bedrijfseconomie

Bedrijfseconomie is zowel een begrijp- als rekenvak. Je kind moet begrippen als dividend of vreemd vermogen niet alleen snappen, maar ook kunnen toepassen in berekeningen. Dit kost bij het ene kind wat meer tijd dan bij de andere. Loopt je kind daardoor een achterstand op? Dan is het moeilijk om die op eigen kracht weer weg te werken. Met bijles bedrijfseconomie van Mr. Chadd brengen we je kind snel weer op klasniveau. We geven de bijles aan huis of online. Wat jij wilt!

We nemen de tijd voor iedere bedrijfseconomie-vraag. Van de emissiekoers van aandelen tot het verschil tussen hiërarchische en functionele relaties. Ontstaan er vragen buiten de bijles-uren om, bijvoorbeeld tijdens het maken van huiswerk? Je kind kan de hele week vragen stellen op ons leerplatform, via de huiswerk-app! Een professionele coach schiet binnen 10 seconden te hulp. Zo heb je snel contact via de computer, tablet of smartphone.

Bedrijfseconomie bijles aan huis

Bij Mr. Chadd ondersteunen we je kind online en offline. We geven bijles bedrijfseconomie voor vwo en havo. Ben je ouder of verzorger? Dan ontvang je elke maand een terugkoppeling over de voortgang. Zo zie je precies hoe het ervoor staat met de bijles. Wel zo handig.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Ga voor een vliegende start met Mr. Chadd

Bijles bij Mr. Chadd duurt niet langer dan nodig is. Met onze effectieve en eenvoudige methode helpen we jouw kind binnen no-time weer aan voldoendes.

Bij ons maakt je kind namelijk een vliegende start. Hoe? Door de unieke combinatie van persoonlijke 1-op-1-bijles en ons online leerplatform. Tijdens de wekelijkse bijles aan huis of online behandelen we de lesstof en werken we achterstanden weg. Onze coach creëert een stimulerende leeromgeving. Om de motivatie ook op andere dagen hoog te houden, kan je kind onbeperkt vragen stellen via de app. Ons team op kantoor kent de specifieke vraag toe aan een van de professionele vakcoaches. Binnen 10 seconden voorziet hij of zij je kind van uitleg.

Stap twee: van bijles naar leerplatform

Verbeteren de prestaties? Stijgen de cijfers voor Management & Organisatie? Mooi! Dan slaat de bijles aan. Vanaf dat moment is toegang tot ons leerplatform voldoende. Via de huiswerk-app kan je kind nog steeds alle vragen stellen, in welke vorm dan ook. Het kan in tekst- of spraakberichten en zelfs via foto’s. Perfect als je een vraag hebt over bijvoorbeeld de balansrekening.

Voor on-demand-ondersteuning via de huiswerk-app betaal je slechts een fractie van de prijs van bijles. En het mooie is: je kind kan vragen stellen over elk vak. Ook als je naast de 1-op-1-bijles bedrijfseconomie geen andere bijles hebt of had. Vragen over economie, wiskunde en maatschappijleer zijn net zo welkom!

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een goedgekeurde, gespecialiseerde coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Waarom bijles bedrijfseconomie bij Mr. Chadd?

Bijles bedrijfseconomie bij Mr. Chadd betekent de hele week ondersteuning voor je kind. Hoe? Door onze unieke combinatie van persoonlijke 1-op-1-begeleiding online of aan huis én het digitale leerplatform. Buiten de bijles om staat je kind binnen 10 seconden in contact met onze zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten.

Als ouder of verzorger help je je kind waar je kunt. Toch is het bieden van effectieve hulp bij huiswerk niet altijd vanzelfsprekend. Onze professionele coach neemt het vanaf moment één van je over. Wij spijkeren je kind snel bij en zorgen dat het huiswerk voor bedrijfseconomie netjes op tijd af is. Dat scheelt tijd en frustratie voor je kind én voor jou.

De hulp van Mr. Chadd is altijd binnen handbereik. Ook ’s avonds en in het weekend. Of je kind nu huiswerk maakt op dinsdagavond of zondagochtend. Die directe hulp houdt de motivatie hoog, juist wanneer die het hardst nodig is. Het grootste voordeel? Je kind komt weer mee tijdens de lessen bedrijfseconomie en haalt mooie cijfers. Onze bijles maakt leren weer leuk!

“Leren doe je niet alleen op school. Door leren makkelijker te maken, houdt jouw kind hier voldoende tijd voor over.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Geselecteerde coaches bij Mr. Chadd

Hoe ziet een bijlestraject voor bedrijfseconomie eruit?

Wil je beginnen met bedrijfseconomie-bijles van Mr. Chadd? Wij vinden zo snel mogelijk de juiste bijlescoach voor je kind. Het traject begint altijd met een intake. Hierin kijkt de gematchte coach goed naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Op basis daarvan maken we een passende planning. Natuurlijk kun je hier als ouder of verzorger gewoon bij zijn. In de planning nemen we alles mee: de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo zorgen we voor precies die bijles die je kind nodig heeft.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp