fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Eindhoven van Mr. Chadd

Bijles in Eindhoven

Bijles Eindhoven voor alle vakken en alle niveaus

Zoek je bijles in Eindhoven? Mr. Chadd staat voor je klaar! Een opgelopen achterstand werk je niet zomaar weg, en zeker niet alleen. Daarom geven wij je kind de volle aandacht in ons intensieve 1-op-1-traject. Iedere week verkleinen we samen de achterstand. Met de hulp van onze professionele coach is je kind weer snel op de rit.

Weten hoe je rekent met procenten? Of hoe je een balansrekening opstelt? Onze vorm van bijles is uniek in Eindhoven: we combineren 1-op-1-begeleiding met toegang tot ons online leerplatform. We geven voor ieder vak bijles in Eindhoven of in de regio Eindhoven. Online bijles is ook mogelijk.

Bijles in Eindhoven biedt kansen

De aanpak van Mr. Chadd geeft de cijfers van je kind een boost. Via de app stelt je kind snel en eenvoudig vragen aan onze coaches, zodat de motivatie hoog blijft. Liever huiswerk maken zonder telefoon in de buurt? Ons leerplatform is beschikbaar op alle devices – ook op je laptop, tablet of computer.

Unieke combinatie van 1-op-1-begeleiding en onze app! Dit zijn de voordelen:

 • Over elk vak vragen stellen via de app, ook ’s avonds en in het weekend
 • Tijdens de bijles volle focus op achterstanden wegwerken en motivatie verhogen
 • Je kind blijft positief en maakt huiswerk zonder strijd
 • Als ouder heb jij je handen vrij
 • Maandelijkse terugkoppeling over de voortgang

Geen examenstress met Mr. Chadd

Breekt het examenjaar aan en breekt tegelijkertijd het angstzweet uit (bij jou en je kind)? Gaat je zoon of dochter zakken als er niet hard wordt gesleuteld aan natuurkunde of Latijn? Of gaat alles goed, behalve Duits of economie? Mr. Chadd is er voor je.
Onze bijlescoach brengt rust en structuur. De coach maakt samen met je zoon of dochter een planning om naar de examens toe te werken. Alleen al de steun van de bijlescoach geeft de meeste scholieren meer zelfvertrouwen. En door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding neemt hun kennis en begrip van natuurkunde, Latijn, Duits of economie elke week toe. Bye bye examenstress!

Kickstart je bijles met Mr. Chadd

Jarenlang bijles volgen wordt overbodig met Mr. Chadd. Wij hebben een effectieve en eenvoudige methode ontwikkeld.

Eerst zorgen we voor een vliegende start: je kind krijgt 1-op-1-bijles en toegang tot onze unieke huiswerk-app. In de persoonlijke bijles aan huis werken we op een motiverende manier de opgelopen achterstand weg. Je kunt de bijles natuurlijk ook online volgen. Met de app houden we die motivatie ook voor de rest van de week hoog. Je kind kan hier tussen de bijlessen door iedere vraag stellen. Onze universitair geschoolde vakcoaches zitten online klaar en schieten binnen 10 seconden te hulp.

Bijlespakketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

27,50 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

26 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

24 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

22 euro per les
 • 20 lessen (60 min)
 • Bij alle bijlespakketten is een abonnement op de Mr. Chadd app verplicht. Zo zorgen we voor een unieke combinatie die bijdraagt aan de verbetering van de prestaties van uw zoon of dochter.

Stap 2: van bijles naar leerplatform

Gaat het goed met de bijles? Haalt je kind mooie cijfers? Yes! Onze 1-op-1-bijles aan huis of online werkt. Ondersteuning op ons hoogwaardige leerplatform is vanaf nu voldoende. Via de app kan je kind hier nog steeds alle vragen stellen aan onze coaches. Dit kan met tekstberichten, een foto van de vraag of zelfs via spraakberichten. Je kind kan het vak nu aan zonder de vakspecifieke bijles.

Via de huiswerk-app ondersteunen wij je kind van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ondersteuning via dit leerplatform kost slechts een fractie van de prijs van langdurig bijles volgen. Alleen bijles Nederlands gehad? Of wiskunde? Dat maakt niet uit! In de app kan je kind vragen stellen over elk vak. Fijn toch?

 • Persoonlijke begeleiding: face-to-face én op het Mr.Chadd-leerplatform
 • Onverdeelde 1-op-1-aandacht van een gespecialiseerde en gescreende coach
 • Vragen stellen op het leerplatform via de app, ook ’s avonds en in het weekend

Bijles voor elk vak en ieder niveau

Heeft je kind bijles natuurkunde nodig? Loopt je zoon of dochter achter met Duits? Bij Mr. Chadd hebben we voor ieder vak professionele bijlesdocenten. Zij beantwoorden iedere vraag en nemen de tijd die nodig is. Van het uitleggen van der, die, das tot rekenen met dichtheid. Mr. Chadd biedt bijles voor elk vak en ieder niveau.

We houden jou als ouder of verzorger graag op de hoogte van de voortgang. Je ontvangt maandelijks een terugkoppeling over de stappen die we zetten. Wel zo transparant!

Mr. Chadd staat klaar voor je kind, online én offline. Eindhovenaren kunnen bij ons terecht voor bijles op ieder niveau: vwo, havo en vmbo. Gaat je zoon of dochter naar het Summa College of Helicon en wil je hulp inschakelen voor een vak? Ook studenten zijn welkom voor bijles.

“Je ziet dat scholieren meer en meer bezig zijn met hun vervolgopleiding, omdat ze er daarna profijt van hebben.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Waarom bijles in Eindhoven van Mr. Chadd?

Middelbare scholieren en studenten met bijles van Mr. Chadd kunnen rekenen op on-demand ondersteuning. Naast de 1-op-1-begeleiding heeft je kind altijd toegang tot ons leerplatform. Is er een vraag? Snapt je kind iets niet? Binnen 10 seconden is er contact met een vakcoach. Die helpt direct zodat je kind zo snel mogelijk weer verder kan met huiswerk maken.

Je hoeft je als ouder of verzorger geen zorgen meer te maken over dat moeilijke vak. Met de hulp van onze 1-op-1-coaches is het huiswerk keurig op tijd af. Dat bespaart tijd en scheelt frustratie in huis.

Via de huiswerk-app zijn we 7 dagen per week beschikbaar. Je kind kan hier alle vragen stellen, ook ‘s ochtends of ‘s avonds. Die ondersteuning tijdens het maken van huiswerk houdt de motivatie hoog. Zo kan je kind sneller weer met de klas meekomen en gaan de cijfers omhoog. Onze bijles maakt school leuker!

De universitair geschoolde coaches van Mr. Chadd

Alle coaches van Mr. Chadd zijn universitair geschoold, bijvoorbeeld via de Technische Universiteit Eindhoven. Zij kennen de lesstof van je kind als geen ander. Wij selecteren hen niet alleen op vakinhoudelijke kennis, maar ook op hun didactische vaardigheden. Hun heldere manier van uitleggen helpt je kind er snel weer bovenop.

Onze coaches staan nog dicht bij de belevingswereld van scholieren. Ze kunnen zich goed in je kind verplaatsen. Hoe groot of klein de achterstand voor een vak ook is, bij ons hoeft je kind zich nergens voor te schamen. Wij zorgen voor een vertrouwde omgeving waarin leerplezier de boventoon voert.

Hoe ziet een bijlestraject in de regio Eindhoven eruit?

Klaar voor bijles van Mr. Chadd? Ook in de regio Eindhoven hebben we geschikte coaches bij jou in de buurt. We beginnen met een intake, waarin de coach kijkt naar de precieze vraag, de behoefte en het leerniveau van je kind. Op basis hiervan stippelen we samen het bijlestraject uit. Hier kun je als ouder uiteraard gewoon bij zijn, maar het hoeft niet. We houden in de planning rekening met de doelstellingen, toetsmomenten, lesmethode en struikelblokken. Zo krijgt je kind de bijles die het beste bij hem of haar past.

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp