Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Bijles in Eindhoven van Mr. Chadd

Bijles in Eindhoven

Bijles in Eindhoven: Direct online en 1-op-1 aan huis

Mr. Chadd biedt on demand bijles aan scholieren en studenten in Eindhoven, de regio (Weert, Veghel, Geldrop en Helmond) of in de Gemeente Eindhoven, die wel wat studiehulp kunnen gebruiken om de resultaten te verbeteren of om de prestaties te maximaliseren.

Of je nou zit op de middelbare school of een mbo-opleiding volgt, de bijlesdocenten van Mr. Chadd in Eindhoven sluiten aan op jouw leerbehoefte. Studenten van de Fontys Hogeschool helpen wij zich voor te bereiden op hun startvaardighedentoetsen en heb je als wo-student aan de TU Eindhoven moeite met statistiek, ook dan helpt Mr. Chadd je verder.

Op deze pagina vind je:

Wil jij moderne bijles in Eindhoven?

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld om je schoolprestaties te verbeteren. Tegen een voordelig tarief komt een bijlesdocent bij je thuis in Eindhoven langs om te helpen. Zo heb je wekelijks bijles van een professional.

Tijdens dat je wacht op je matching met onze bijlesdocent krijg je meteen toegang tot de Mr. Chadd app die je kunt gebruiken om overal en altijd je vragen te laten beantwoorden.

Mr. Chadd biedt on demand ondersteuning door professionele bijlesgevers die alle vragen via onze app beantwoorden. Binnen 10 seconden krijg jij antwoord op al jouw vragen, ongeacht je studieniveau of vakkeuze.

Een perfecte match: online ondersteuning en een bijlesdocent die wekelijks langs komt.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Bijlespaketten

Huiswerkbegeleiding pakketten

Kennis maken

25 euro
 • 1 les (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Aan de slag

24 euro per les
 • 10 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Goed voorbereid

22 euro per les
 • 15 lessen (60 min)
Huiswerkbegeleiding pakketten

Meer nodig?

20 euro per les
 • 20 lessen (60 min)

Wat kan je verwachten van Mr. Chadd?

Mr. Chadd ondersteunt en helpt de druk rondom je studie en ontwikkeling te verlagen. Mr. Chadd biedt in Eindhoven bijles aan in elk vak. We zien dat er in Eindhoven een sterke vraag is naar bijles Wiskunde maar dat de mogelijkheden om het te krijgen beperkt zijn.

 • Ligt het ene vak je beter dan het andere? Heb je een achterstand of sta je voor een bepaald vak onvoldoende en wens je vakspecifieke ondersteuning, kies dan voor Mr. Chadd bijles. De Mr. Chadd begeleiders op de app kunnen je meteen antwoord geven op al je vragen en je helpen de stof écht te begrijpen zodat je weer verder kan.
 • Ben jij een leerling die het moeilijk vindt om vragen te stellen in de klas, of is er op jouw school gewoonweg geen tijd en ruimte voor? Mr. Chadd is dan bij uitstek de tool voor jou. Stel je vragen in je eigen tempo in de veilige omgeving naar jouw keuze. Mr. Chadd verzekert je dat er naar je geluisterd wordt.
 • Heb je goede resultaten, maar wil je het onderste uit de kan halen? Mr. Chadd biedt je vakoverstijgende ondersteuning aan om je resultaten te maximaliseren.
 • Ben je aan het blokken voor je examens en kan je wel examentraining in Eindhoven gebruiken? Stel je vragen waarop jij vastloopt aan de Mr. Chadd app en krijg binnen 10 seconden antwoord zodat je snel verder kan.

“Je ziet dat scholieren meer en meer bezig zijn met hun vervolgopleiding, omdat ze er daarna profijt van hebben.”

Kim van der Esch
Onderwijskundige
Kim van der Esch

Mr. Chadd bijles in Eindhoven biedt kansen

Mr. Chadd is moderne bijles dat leerlingen in Eindhoven sociaal en communicatief helpt ontwikkelen, terwijl er binnen 10 seconden altijd een deskundige begeleider klaar staat om elke vraag die gesteld wordt te beantwoorden, ongeacht het tijdstip, vak en niveau. Dit biedt niet alleen lastenverlichting voor het reguliere onderwijs, maar verminderd ook stress voor ouder en kind en helpt elk kind het vermogen om vragen te stellen te ontplooien.

Mr. Chadd is gericht op jou!

Per school is er verschil in welke boeken of lesmethoden gegeven worden. Het is voor veel aanbieders van bijles in Eindhoven daarom moeilijk om een goede match tussen leerling en docent te maken. Bij Mr. Chadd maakt het niet uit of je op het Montessori Lyceum Eindhoven, Fons Vitae Lyceum of Barlaeus Gymnasium  zit, er wordt altijd passend onderwijs geboden voor ieder schoolvak op elk niveau.

Mr. Chadd heeft in 2019 meer dan 807 leerlingen en studenten in Eindhoven geholpen om te ontwikkelen en goede resultaten te behalen.

‘Leerlingen stellen via de app een vraag en krijgen in een paar stapjes snel antwoord.’
– Luba Spektor
Docente Noorderpoort

Ouders in Eindhoven geven ons gemiddeld een 9, vooral omdat ze:

 • Inzicht hebben in het gebruik van de app en de voortgang van hun kind

 • Blij zijn met de kansen die we kinderen geven die moeite hebben om klassikaal vragen te stellen

 • Gerustgesteld zijn dat wij zorg en signalering bieden als we merken dat het niet goed gaat met een kind

 • Een moderne leeromgeving bieden dat aansluit bij modern onderwijs

 • Excellent onderwijs bieden en helpen kinderen het maximale uit zichzelf te halen

Beste huiswerkhulp 2017

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp