fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Tijdens de pauze, in een tussenuur of thuis aan de keukentafel

Er is altijd iemand die je kan helpen

De app van Mr. Chadd is op maandag tot en met donderdag te gebruiken van 08:30 uur – 22:00 uur, op vrijdag van 8:30 – 16:00 uur, zaterdag van 10:00 – 16:00 uur en op zondag van 10:00 uur – 22:00 uur. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende (bij)les, maar je kan direct vragen stellen wanneer het jou uitkomt. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Kies je vak

Open de app. Klik op “stel een vraag”. Selecteer het vak waarover je een vraag hebt.

Stel je vraag

Zorg ervoor dat jij je vraag zo duidelijk mogelijk formuleert. Zo kom je bij de coach die gespecialiseerd is in dat onderwerp. Binnen 10 seconden heb je een connectie met de beste vakcoach.

Tip: Je kan ook de vraag uit je boek letterlijk overtypen.

Uitleg die je snapt

Onze coaches vinden het belangrijk dat je het ook écht snapt. Daarom zullen zij stap voor stap en samen met jou naar het antwoord toewerken. Ook controleren zij tussentijds of je de uitleg goed begrijpt.

  Wil je meer weten over Mr. Chadd?


  Stuur een foto van je opgave

  Met de fotofunctie in de app maak je het jezelf makkelijk. Grafieken uittekenen en lastige formules uitschrijven hoeft niet meer. Ook is het handig voor de coach. Door een foto van het boek mee te sturen, weet hij precies waar je hulp bij nodig hebt.

  Controleer je uitspraak

  Met de spraakfunctie kan je je uitspraak oefenen voor Engels, Frans en Duits. Handig om je mondeling goed voor te bereiden. Zo weet je zeker dat je ieder woord goed uitspreekt.

  Alle uitleg teruglezen

  In je persoonlijk archief kan je alle uitleg die je hebt gekregen teruglezen. Bijvoorbeeld als je aan het leren bent voor een toets of als je een vriend de opgave wilt uitleggen, omdat jij het wel begrijpt.

  Beoordeel de uitleg

  Wij willen graag weten wat je van ieder gesprek vindt. Laat daarom een rating en een comment achter. Zo kunnen wij je altijd helpen op de beste manier helpen.

  Altijd iemand die je motiveert!

  Huiswerk maken is voor niemand een hobby, maar het moet wel gebeuren. Om leerlingen te herinneren aan hun huiswerk en hen te motiveren om zich in te zetten voor school, stuurt Mr. Chadd pushnotificaties.

  ‘Mr. Chadd helpt mij als docent op een didactische manier.’
  – Gerwin Beishuizen
  Docent Noorderpoort

   

   

  Meer informatie? — Bel me terug

  Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

  Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

  Velden met een * zijn verplicht
  icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp