fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Kwaliteit

Zonder het leveren van kwaliteit heeft Mr. Chadd geen bestaansrecht. Ons doel is om iedere leerling te helpen bij het maken van lastige huiswerkopgaven, zodat de leerling het begrijpt en na de uitleg weer zelfstandig verder kan.

Hoe bereiken wij dit doel?

Met een team van onderwijskundigen letten wij letterlijk iedere seconde op de kwaliteit. Dit doen wij door elk gesprek mee te lezen en onze coaches van tips te voorzien die zij direct, tijdens de chat, kunnen toepassen. Hoe wij onze coaches selecteren, wie deze coaches zijn, hoe wij de kwaliteit meten en hoe wij onze coaches trainen, dat lees je hier!

Werken met de beste coaches

Coach bij Mr. Chadd word je niet zomaar. Het is erg belangrijk dat de belevingswerelden van de coach en de leerling dicht bij elkaar liggen. Coaches hebben altijd minimaal een acht gehaald voor het vak wat ze geven, studeren altijd aan een universiteit in Nederland en hebben altijd al onze assessments doorlopen.

Testen, testen, testen

assessment
Door middel van assessments testen wij de vakinhoudelijke kennis, didactische vaardigheden, zoeksnelheid en typsnelheid van een coach. Daarbij kijken wij of een coach aan kan sluiten bij het referentieniveau van de leerling. Wij geven altijd persoonlijk uitleg die aansluit op het niveau en belevingswereld van de leerling. Wij hanteren een unieke tone of voice per leerjaar en leerniveau. Coaches worden getest of zij dit van nature aanvoelen. Zo niet, dan worden zij na afloop van het assessment hierin getraind.

Het monitoren van de kwaliteit

archief
Om te voorkomen dat het beantwoorden van een vraag langer duurt dan nodig, maar ook om te zorgen dat gebruikers altijd de best mogelijke uitleg krijgen, werken wij met een zeer geavanceerde backend. Aan de voorkant zijn wij een chatapplicatie, maar aan de achterkant is iedere vraag die gesteld wordt live in te zien en te volgen. Vanuit onze samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij onderwijskundigen die gedurende de hele dag alle vragen live meekijken en bijsturen waar nodig.

On the job trainingen

Het bijsturen van coaches geschiedt via een interne chat. Onze coaches leren op deze wijze “on the job”. Terwijl er uitleg wordt gegeven aan de leerling, kan een onderwijskundige parallel advies en training geven aan de coach. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook is het voor een coach mogelijk contact te zoeken met de monitor. Dit kan hij doen als hij vragen heeft over of alles goed gaat op zowel inhoudelijk als pedagogisch en didactisch vlak. Zo zorgen we bij Mr. Chadd constant voor de beste kwaliteit.

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp