fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Een App? Ik google toch gewoon! Maar hoe betrouwbaar is het internet?

De Google resultaten zijn informatief, snel en makkelijk. Maar is de informatie die je vindt betrouwbaar?

Iedereen kan in principe iets op internet kan zetten: via een eigen website, een forum, een blog of in een online encyclopedie die door internetgebruikers wordt gevuld. Een voorbeeld daarvan is de online encyclopedie Wikipedia, dat wordt gevuld door mensen over de hele wereld. En juist omdat iedereen informatie op internet kan zetten is het belangrijk dat u zich bewust bent dat daardoor niet alle informatie op internet waardevol en bruikbaar is. Soms is het lastig om feiten en fictie te onderscheiden. Daarom is het belangrijk dat u kritisch bent over de informatie die via internet aangeboden wordt.

  • Staat op de homepage wie het heeft gemaakt?
  •  Kun je die persoon bereiken met e-mail of iets dergelijks?
  •  Staat erbij wat de functie van die persoon is?
  •  Wordt de homepage bijgehouden?
  •  Is wat er op de homepage staat gebaseerd op feiten of is het een mening?
  •  Kijk altijd ook op andere homepages en vergelijk de informatie. Is deze hetzelfde?

Websites over de meeste onderwerpen worden zo vaak aangepast (en gericht op commercie) dat de betrouwbaarheid ervan onder druk komt te staan. Ouders zouden dus beter bewust moeten zijn van de beperkingen van online gevonden informatie wanneer het aankomt bij het onderwijs van kinderen.

Mr. Chadd biedt betrouwbare informatie

Bij Mr. Chadd staan iedere dag, op het moment dat jouw kind dat nodig heeft, deskundige begeleiders klaar om uitleg te bieden. Mr. Chadd is het gemak van het internet met de deskundigheid van traditioneel onderwijs.

Het bieden van de beste online huiswerkhulp begint al bij het werving- en selectieproces van onze
coaches. Dit zijn altijd universitaire studenten. Zij staan qua belevingswereld nog dichtbij jouw kind en kennen de stof als geen ander. Zij studeren altijd verder in het vakgebied waarvoor zij hulp bieden. Zo kunnen zij ook verdieping bieden als jouw zoon of dochter juist daar behoefte aan heeft. Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij leggen eerst een assessment af waarbij hun intelligentie, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training zodat zij er honderd procent klaar voor zijn om de beste uitleg te kunnen geven.

Naast deze screening aan de poort, zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken continu mee of de coaches alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Zo leveren wij altijd de beste hulp.

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp