fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Hoe vmbo-, havo- en vwo-scholieren goede cijfers halen

De beste manier van leren en huiswerk maken

Sofie (14) kwam na een periode van kwakkelende schoolprestaties de afgelopen maanden steeds thuis met voldoendes. Als het even wat minder goed gaat op school, dan vragen ouders zich af hoe dat komt. Maar gaat het beter, dan duurt het altijd even voordat ze benieuwd zijn hoe dat komt. “Ik had echt al twee proefwerkweken goede cijfers. Ze waren altijd wel enthousiast als ik met een voldoende thuiskwam en helemaal met een ruime zeven. Op een gegeven moment was het niet meer van, nou wat goed gedaan, maar toen vroeg mijn moeder wat er nou veranderd was dat het zo goed ging op school.”

Start nu je eerste maand gratis met een populair abonnement! Dit abonnement is een jaar geldig


ACTIECODE: CIJFERS

Vul de actiecode in op stap 3 en klik op de onderstaande knop.

“Ik vertelde dat ik het de laatste tijd veel leuker vond; ik snapte er meer van en daardoor was leren en huiswerk maken ook veel beter te doen. Ik had een tijdje daarvoor een app geïnstalleerd: Mr. Chadd. Daarmee kun je huiswerkvragen stellen aan een coach. Je klikt op een vak en hebt binnen tien tellen verbinding met iemand die alles van dat vak weet. Je kunt met die coach chatten, foto’s sturen of berichtjes inspreken en je krijgt meteen uitleg bij je vragen. Veel leerlingen uit mijn klas gebruiken het; zo kwam ik er ook mee in aanraking,” vertelt Sofie.

Slimme ouders kiezen voor Mr. Chadd

Vanaf nu bepaal je zelf wanneer je hulp bij je huiswerk wil. Een Mr. Chadd abonnement maakt goede huiswerkhulp altijd en overal bereikbaar. Open de app, kies een vak, stel een vraag. Vanaf daar helpt een gespecialiseerde coach meteen verder. Hoe we dat doen? Dàt zie je in deze film.

Mr. Chadd geeft na het installeren van de app een kennismakingstegoed, waarmee scholieren de app kunnen proberen. Sofie heeft daar heel zuinig mee gedaan, maar op een gegeven moment was het tegoed toch op. “Mijn klasgenoten met Mr. Chadd hebben ook ouders die het betalen, maar ik vond het toch lastig om erom te vragen. Toen ik er toch over begon, waren mijn ouders er heel duidelijk in en zeiden: als het helpt voor school, dan betalen wij het natuurlijk”. Sindsdien gebruik ik Mr. Chadd. Het werkt voor mij echt geweldig dat iemand mij weer even op gang helpt als ik mijn huiswerk niet snap.

Andere bezoekers keken ook naar: Hoe Jan (28) en Kim (30) de bijlesindustrie voorgoed veranderen

‘Wanneer de docent te druk is, stuur ik een foto naar Mr. Chadd. Zij fixen snel waar ik moeite mee heb.’
– Leerling Noorderpoort

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp