Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Nooit meer wachten op uitleg

Bij het huiswerkinstituut werden alle vragen beantwoord. Maar als de dochter van Yvonne ’s avonds aan het huiswerk zat, dan liep ze toch weer vast.

Yvonnes dochter ging het afgelopen jaar voor Scheikunde en Biologie naar bijles. Ze werd goed met haar vragen geholpen, maar liep ’s avonds alsnog tegen huiswerkvragen aan. Yvonne vertelt:

“Vanaf het begin van havo 3 loopt mijn dochter tegen slechte cijfers aan voor twee vakken: biologie en scheikunde. Mijn man heeft hier redelijk verstand van, maar is pas vaak ’s avonds thuis. Ikzelf kan haar helaas niet helpen; daarvoor weet ik er echt te weinig van af. We hebben samen met haar besloten om een huiswerkinstituut in te schakelen; daar zitten mensen die haar kunnen helpen.”

“Ze hebben echt hun best gedaan, ik kan niet anders zeggen. Het is natuurlijk best wel pittig om na schooltijd meteen weer in zo’n setting aan de slag te moeten, maar dat ging redelijk goed. Ook had ze vaak wel het idee dat ze wat verder was gekomen. Echter, als ze dan een keer thuis ‘s avonds aan de slag ging, dan liep ze meteen weer vast.

Toen kwamen we via een vriendin bij Mr. Chadd terecht. Dat is een app waarmee je aan een gespecialiseerde coach vragen kunt stellen en dan direct uitleg terugkrijgt. Ze zijn bereikbaar van half vier ’s middags tot half tien ’s avonds en dat is voor ons ideaal. Zo heeft ze elke dag, op alle tijden dat ze huiswerk zou willen maken, toegang tot iemand die haar helpt.”

“Er is geen lokaal met vaste tijden, dus je hebt er wel een beetje discipline voor nodig, maar dat is voor onze dochter geen probleem. Ze gaat nu thuis met haar huiswerk aan de slag en als het nodig is, pakt ze even de telefoon erbij. Ze appt de vraag, krijgt uitleg en kan direct weer verder.

We besparen ook nog fors ten opzichte van het huiswerkinstituut, maar het belangrijkste is dat de voldoendes inmiddels weer binnenkomen voor scheikunde en biologie. Wij kunnen Mr. Chadd echt aan iedereen aanraden!Echt ongelofelijk; had ik dit maar eerder geweten!”

Ben je benieuwd of online huiswerkhulp ook voor jouw kinderen geschikt is?

De motivatie om te leren is binnen 8 seconden verdwenen. Daarom zijn onze coaches binnen deze tijd beschikbaar voor alle huiswerkvragen.
De motivatie om te leren is binnen 8 seconden verdwenen. Daarom zijn onze coaches binnen deze tijd beschikbaar voor alle huiswerkvragen.

Kim van der Esch, onderwijskundige

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp