fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Druk!

Dat zijn we allemaal anno nu. En onze kinderen zijn dit ook. Als ouders zijn wij het voorbeeld voor onze kinderen. Ik wil zelf een gestructureerd gezinsleven en heb daarbij soms wel wat hulp nodig. We maken samen handige lijstjes via de app voor de boodschappen en alles wat er verder nodig is in het huishouden en dat werkt goed! Ik ben zelf echt voor het gebruik van handige appjes die mij en mijn gezin efficiënt door het leven helpen. Ik wil als moeder gewoon de controle hebben over mijn gezin, maar ook zonder al te veel stress en spanning met ze kunnen genieten.

Ik ben er heel eerlijk over; het helpen van mijn kinderen met hun huiswerk leidde erg vaak tot ruzie en frustratie. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn dochter Isabeau. Mr. Chadd neemt die spanning voor mij weg. Ik wil mijn kind op een goeie manier stimuleren om met school bezig te zijn, maar ik geef toe dat ik niet degene ben om dat te doen. Met Mr. Chadd is de stress om haar aan het leren te krijgen verleden tijd.

Het is onbeperkte hulp via de app en ik weet dat er altijd, binnen 10 seconden, een coach klaar zit om te helpen. Voor ieder vak. Zelfs onder schooltijd, want ze zijn vanaf half 10 open. Ik kan elke moeder van harte Mr. Chadd aanbevelen!

Meer informatie? Bekijk de video:

Andere bezoekers keken ook naar: De truc die alle ouders van pubers moeten kennen

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp