fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Dé truc die je moet weten als je kinderen op de middelbare school zitten

Van een matige start naar een topjaar met slechts één hulpmiddel

Mijn dochter Laura zit nu in havo 4. Haar schoolcarrière gaat weer voorspoedig. Dat was eerder ook zo. Tot de start van vorig schooljaar: havo 3. Wat ik heb begrepen, is dat havo 3 echt zo’n afhaakjaar is. Scholen willen kinderen klaarstomen voor de bovenbouw en er gaat veel stof in een hoog tempo door.
Voor Laura was de druk zo hoog dat ik haar motivatie zag verdwijnen. Ze kon niet goed meekomen met de stof en had daardoor helemaal geen zin meer om thuis met school bezig te zijn.

Start nu je eerste maand gratis met een populair abonnement! Dit abonnement is een jaar geldig


ACTIECODE: TRUC

Vul de actiecode in op stap 3 en klik op de onderstaande knop.

Een gesprek hierover beginnen was lastig. Ik deed dan al mijn best om een goed moment te vinden, maar ze had geen zin in zo’n bemoeizuchtige moederhand. “Mam, waar bemoei je je mee. En wat wil jij eraan doen…” kreeg ik dan te horen. Misschien ook wel terecht.

Hoe dan ook, ik wilde er wel iets aan doen en kwam via een vriendin Mr. Chadd tegen. Een huiswerkapp waarmee scholieren online vragen kunnen stellen en echt meteen uitleg krijgen. Kostte €26,95 per maand. Zij had haar twee schoolgaande pubers er al opzitten en vertelde er overenthousiast over, dus ik heb de gok gewaagd. Een accountje aangemaakt en zelf als test wat moeilijke wiskundevragen gegoogeld en aan Mr. Chadd gesteld. Binnen no-time kreeg ik antwoorden die ook nog eens leken te kloppen. Denk ik dan; ik heb zelf niet zo’n wiskundeknobbel 🤓🙃😉

Met Laura was het snel geregeld. Het bleek dat ze zelf al een proefaccountje had. Ze vond het superhandig, maar het proeftegoed was al snel op. De resterende maanden van het schooljaar gingen weer als vanouds. Als het even niet wou, werd ze zo weer op weg geholpen en kon ze verder met haar huiswerk. De motivatie kwam terug en ze gaat havo 4 nu met goede cijfers afronden. Dus als je kind even een dipje heeft met school of huiswerk, dan kan ik Mr. Chadd zeker aanbevelen!

Ben je benieuwd of online huiswerkhulp ook voor jouw kinderen geschikt is?

Update

De openingstijden van Mr. Chadd zijn verruimd; de app is nu ook tijdens schooltijden te gebruiken.
Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp