fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Alleen ouders met kinderen op het vwo, havo en vmbo zullen dit begrijpen

Kom jij als ouder ook wel eens thuis in een echte puberchaos? Rapper Boef is halverwege de straat al te horen, de schooltas ligt nog onaangeraakt in de hal en je puber had zich tot nu toe volledig gefocust op cola, Doritos en Snapchat.

De meeste ouders gunnen hun kind de vrijheid om zelf hun tijd in te delen en keuzes te maken. Je wilt immers dat ze zelf leren omgaan met verantwoordelijkheden. Praktisch alle vmbo-, havo-, en vwo-scholieren plannen hun huiswerk zelf in. Hoe kun je ze toch het zetje geven dat ze soms nodig hebben?

Aukje  (44) vertelt over haar zoon Abel:

Mijn zoon Abel zit nu in havo 4. Na een periode waarin het wat minder ging, gaat het nu weer goed op school. We kenden hem altijd als een goede leerling, maar dat veranderde plotseling in het begin van vorig schooljaar: havo 3. Echt zo’n schooljaar dat bekend staat om het aantal zittenblijvers en afhakers. Leerlingen moeten in één jaar helemaal voorbereid worden op de bovenbouw en dan is het erop of eronder.
Abel kon de druk niet aan. Elke dag was hij langer bezig met zijn huiswerk tot hij zichzelf met hangende schouders naar zijn kamer sleepte en er niks meer uit zijn handen kwam. Hij zat er echt doorheen en was alle motivatie verloren.

Start nu je eerste maand gratis met een populair abonnement! Dit abonnement is een jaar geldig


ACTIECODE: ABEL

Vul de actiecode in op stap 3 en klik op de onderstaande knop.

Het is heel lastig om hierover te praten. Mijn man en ik probeerden het wel, maar het leek altijd het verkeerde moment. Abel liep weg, schuwde het gesprek en trok zich terug op zijn telefoon of tablet om dan maar te gaan gamen.

Op een dag probeerden we er weer over te beginnen aan de keukentafel. Opeens was er een doorbraak. Hij vertelde waarom school zo vervelend was. Niet kunnen meekomen, vastlopen bij je huiswerk op je slaapkamer, onvoldoendes halen op SO’s; hij had er geen trek meer in. We hebben vooral heel goed geluisterd en daarna zelf gevraagd wat hij voor oplossingen had. Dat bleek simpeler dan verwacht: hij had al eens met proeftegoed gebruik gemaakt van Mr. Chadd. Dat is een app waarmee scholieren online vragen over hun huiswerk kunnen stellen. Aan de andere kant van de app zit dan een gespecialiseerde huiswerkcoach die de stof uitlegt en je stap voor stap meeneemt in hoe je het moet doen. Simpel, maar geniaal.

De kosten zijn €26,95 per maand, dus echt een schijntje vergeleken met zo’n duur huiswerkinstituut. We hebben direct een account aangemaakt, een maand betaald en Abel kon aan de slag. Nou, hadden we hier maar eerder van gehoord. Alle vastlopers en momenten waarop hij dacht dat hij faalde zijn van de baan. Hij probeert het eerst zelf, maar komt hij er niet uit, dan gaat de vraag naar Mr. Chadd en heeft hij binnen een paar tellen een chatgesprek met een coach die alles haarfijn uitlegt.

Al met al zijn we allemaal – Abel voorop – supertevreden over Mr. Chadd. Ik kan iedereen Mr. Chadd van harte aanbevelen. Of je nou problemen hebt met leren, motivatie of gewoon de prestaties van je kind op peil wilt houden. Wacht niet langer en gun jezelf en je kind Mr. Chadd.

Andere bezoekers keken ook naar: Hoe wij de kwaliteit waarborgen

‘Wanneer de docent te druk is, stuur ik een foto naar Mr. Chadd. Zij fixen snel waar ik moeite mee heb.’
– Leerling Noorderpoort

Update
De openingstijden van Mr. Chadd zijn verruimd; de app is nu ook tijdens schooltijden te gebruiken.
Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 21.30
Vrijdag: 8:30 tot 15:30
Zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp