fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Voor ouders

14

Online huiswerkbegeleiding met Mr. Chadd

Nu scholen zijn overgeschakeld op afstandsonderwijs krijgen veel leerlingen niet de inhoudelijke en didactische ondersteuning die ze nodig hebben. Mr. Chadd biedt iedere dag passende hulp op afstand voor jouw kind in het voortgezet onderwijs en basisonderwijs.

Misschien maak je je zorgen of je kind wel overgaat of slaagt voor zijn of haar schoolexamens. Wij bieden een digitaal leerplatform aan waarbij scholieren on demand vragen kunnen stellen voor ieder vak. Doordat zij direct uitleg ontvangen wordt de intrinsieke motivatie om te leren vastgehouden. De scholieren worden geholpen door gescreende vakdeskundigen. Zij zijn de volledige dag bereikbaar, zowel in de ochtend, middag als avond, doordeweeks en in het weekend. Zo bied je je kind de juiste ondersteuning aan en help je hem/haar zich thuis te ontwikkelen.

Mr. Chadd overal op te gebruiken
Mr. Chadd is te gebruiken via de pc, smartphone en/of tablet.

Hoe het werkt?

Ben jij niet zo’n lezer en wil je in 90 seconden zien hoe Mr. Chadd werkt? Bekijk dan deze video:

Waarom werkt Mr. Chadd?

Mr. Chadd is er op het moment dat jouw kind het meest gemotiveerd is om te leren: het moment dat jouw zoon of dochter vastloopt bij het maken van het huiswerk. Door binnen 10 seconden voor contact te zorgen met één van onze coaches behoudt Mr. Chadd de motivatie om te leren. Daarnaast stimuleert Mr. Chadd de metacognitieve vaardigheden. Leerlingen moeten namelijk eerst nadenken over wat zij niet begrijpen voordat zij hun vraag kunnen stellen. Dit vergroot het inzicht in de stof en draagt bij aan het onthouden ervan.

Eenmaal aan het chatten ervaren veel kinderen een positieve stimulans om te leren. Door de opbouwende benadering van onze coaches ontwikkelen zij meer zelfvertrouwen en voelen zij zich meer gesteund en gemotiveerd om actief bezig te zijn met hun schoolwerkzaamheden. Dit draagt bij aan het verhogen van hun leerprestaties, wat bij 86 procent van de kinderen die Mr. Chadd gebruiken al binnen een maand meetbaar is.

Waarom is presteren zo belangrijk tegenwoordig?

Presteren is belangrijk in de tijd waarin wij nu leven. Er heerst een maatschappij waarin cijfers en diploma’s niet alleen belangrijker gevonden worden, maar ook daadwerkelijk bepalend zijn voor de toekomst van jouw kind. Eindcijfers betekenen namelijk wel of geen toelating voor een opleiding waarin hij of zij toekomst ziet. Onze flexibele en professionele hulp, waar jouw kind op elk tijdstip bij terecht kan, maakt goed presteren haalbaar. Onze coaches helpen jouw kind hier graag bij!

De beste hulp

Binnen 10 seconden is er een coach die de vraag oppakt en de nodige uitleg zal geven. Foto’s van de leerstof, bestanden en spraakberichten kunnen direct worden meegestuurd. Zo laten we de uitleg aansluiten bij wat jouw kind moet leren. Gestelde vragen en de bijhorende verkregen uitleg kunnen worden teruggelezen onder de knop “Archief”.

laptopchat

Voor Mr. Chadd is het belangrijk om jouw zoon of dochter zo goed mogelijk te helpen. Het bieden van de beste hulp begint al bij het wervings- en selectieproces van onze coaches. Dit zijn altijd universitair geschoolde studenten. Zij staan qua belevingswereld nog dicht bij jouw kind en kennen de stof als geen ander. Zij studeren altijd verder in het vakgebied waarvoor zij hulp bieden.

Zo kunnen zij ook verdieping bieden als jouw zoon of dochter juist daar behoefte aan heeft. Onze coaches worden niet zomaar coach. Zij hebben altijd minimaal een acht gescoord op het vak waarin zij coachen. Ook leggen zij een assessment af, waarbij hun kennis, manier van uitleggen en pedagogische vaardigheden worden getoetst. Vervolgens ontvangen zij een training die ervoor zorgt dat zij er honderd procent klaar voor zijn om jouw kind van de juiste uitleg te voorzien.

Naast deze screening aan de poort, zijn er altijd monitors aan het werk die de kwaliteit van iedere chat live controleren. Dit zijn onderwijskundigen en zij kijken of jouw zoon of dochter daadwerkelijk goed geholpen wordt. Zo leveren wij altijd de beste hulp.

Mocht jouw zoon of dochter toch nog tips voor ons hebben, dan kunnen zij deze aan ons doorgeven in het opmerkingenveld. Dit veld is zichtbaar nadat een chat wordt afgesloten. Wij zullen deze feedback meenemen en hiernaar handelen.

Hoe ouders Mr. Chadd ervaren

Voor welk abonnement ga jij?

Met een Mr. Chadd abonnement kun je onbeperkt vragen stellen voor alle vakken. Het abonnement ‘voordelig’ betaal je in één keer. Het abonnement ‘populair’ heeft ook een duur van één jaar, maar betaal je per maand. De kosten daarvan zijn €26,95. Ten slotte bieden wij ook een flexibel abonnement aan. Dit abonnement kost €34,95 en is maandelijks opzegbaar.

€70 korting

Voordelig

€299,50

1 jaar vooruitbetalen
* Opzegbaar na 1 jaar

 

Meest gekozen

Populair

€26,95 p/m

Maandelijks betalen
* Opzegbaar na 1 jaar

 

Flexibel

€34,95 p/m

Maandelijks betalen
* Maandelijks opzegbaar

 

Mr. Chadd op school

Steeds meer scholen omarmen Mr. Chadd in hun curriculum. Vraag eens bij de school van jouw kind naar Mr. Chadd, zodat meer leerlingen gebruik kunnen maken van onze dienst.

De openingstijden van Mr. Chadd

Maandag tot en met donderdag: 08:30 tot 22:00

Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Veelgestelde vragen

Ja, een ouder kan inloggen in het account van zijn of haar kind. Alle gevoerde gesprekken kunnen worden teruggelezen in het persoonlijk archief.

Onze coaches zijn altijd op de hoogte van het leerjaar en leerniveau van jouw kind. Dit zegt natuurlijk iets, maar zeker niet alles. Ieder kind is uniek en heeft een andere leerstijl. Onze coaches weten binnen een mum van tijd na het starten van de chat met welk type leerling ze te maken hebben en welke manier van leren hier het beste op aansluit.

De coaches zijn studenten die aan een Nederlandse universiteit studeren. Alle coaches zijn gescreend, studeren in de richting van de vakken waar zij uitleg voor geven en hebben minimaal een acht gehaald op hun eindexamen voor het vak waarin zij coachen.

Wij bieden ondersteuning voor: aardrijkskunde, algemene natuurwetenschappen, bedrijfseconomie, biologie, burgerschap, digitale vaardigheden, Duits, economie, Engels, filosofie, Frans, geschiedenis, Latijn, M&O, maatschappijwetenschappen, maatschappijleer, NASK1, NASK2, NLT, natuurkunde, Nederlands, rekenen, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D op vmbo-, havo-, vwo- en mbo-niveau.

De online veiligheid van jouw kind heeft onze hoogste prioriteit. Onze website is ontwikkeld met veel aandacht voor deze prioriteit en we hebben vele beveiligingen in- en opgesteld om anonimiteit, veiligheid en privacy te kunnen waarborgen, zodat scholieren altijd in een veilige omgeving kunnen werken. Daarnaast monitoren wij ons systeem. Dit betekent dat iedere chat live wordt ingezien.

Naast begeleiding via onze app kunnen wij ook thuis of op school hulp bieden aan jouw kind. Dit kan handig zijn wanneer jouw kind moeite heeft met plannen, leren leren of last heeft van faalangst. Meer hierover leest u hier.

Mr. Chadd is de hele week bereikbaar. Vragen kunnen gesteld worden binnen de onderstaande openingstijden. Binnen 10 seconden is er een connectie met een coach tot stand gebracht.

Onze openingstijden zijn:
Maandag tot en met donderdag: 08:30 tot 22:00
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Nee, bij Mr. Chadd wordt de lesstof uitgelegd met het doel om de leerling de lesstof daadwerkelijk te laten begrijpen en toepassen. Daarom trainen wij onze coaches in en screenen wij onze coaches op didactische vaardigheden. De coach vraagt altijd naar wat de leerling al wel weet. Op deze manier kan de coach aansluiten bij de reeds opgedane kennis. Vervolgens geeft de coach een passende uitleg en stelt verdiepende of verbredende vragen om te controleren of de leerling het begrijpt.

In tegenstelling tot Google of Wikipedia biedt Mr. Chadd uitleg voor ieder vak om de leerling zich de leerstof eigen te laten maken en niet alleen om het goede antwoord te geven. De coach stimuleert de leerling om het nieuw geleerde meteen toe te passen in een opdracht. De coach sluit eveneens aan bij het niveau van de leerling. Zo stelt hij andere vragen aan een leerling in het tweede jaar van de havo dan aan een leerling in het eindexamenjaar van het vwo.

Waar docenten groepen leerlingen tegelijk bedienen, heeft jouw kind bij Mr. Chadd een-op-een contact met een coach. De coach heeft alle aandacht voor jouw kind en geeft daarmee de hulp en begeleiding die nodig is. Deze snelheid is vaak bij docenten lastig aangezien er meer leerlingen zijn die hij of zij moet helpen. Bij Mr. Chadd wordt jouw kind binnen 10 seconden gekoppeld aan een vakexpert en geholpen met alle huiswerkvragen.

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp