START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Word

Word is misschien wel de meest bekende tekstverwerker in de wereld.

Bijna iedereen gebruikt het wel eens voor het maken voor een schoolopdracht of bijvoorbeeld het schrijven van je sollicitatiebrief.

Wat is Word precies? En hoe werkt het? Mr. Chadd legt het voor je uit!

word

Word is officieel een programma van Microsoft. Het is gemaakt met de intentie om mensen gemakkelijk stukken tekst te laten schrijven, zowel thuis, op school als op werk. Word heeft ontzettend veel tools die je hierbij kunnen helpen. Aan de bovenkant van het programma kan je met de verschillende kopjes jouw document helemaal op maat maken! Zo kan je het juiste lettertype of lettergrootte invoeren, tabellen maken of de lay-out van je tekst ontwerpen. Aan de onderkant van het document kan je zien hoeveel pagina’s er in totaal al getypt zijn, wat het aantal woorden is dat er in het bestand staat en in welke taal de spellingscheck wordt uitgevoerd.

Er bestaan veel verschillende versies van Word. Iedere paar jaar wordt het programma bijgewerkt en gemoderniseerd zodat iedereen het makkelijk kan gebruiken. Tegenwoordig is Microsoft 2016 de laatste versie. Ondanks dat Word een programma is voor Microsoft, kunnen mensen met een Macbook het ook prima gebruiken! Mede omdat het zo makkelijk te gebruiken is, is Word uitgegroeid tot de meest gebruikte tekstverwerker in de wereld.

Naast Microsoft Word kan je ook andere programma’s gebruiken die erop lijken. Zo heb je Google Docs, wat een programma van Google is die ontzettend veel kenmerken heeft van Word. Het enige verschil is dat je bij Google Docs online met meerdere mensen tegelijk in een tekstdocument kan werken. Erg handig voor groepsopdrachten dus!

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Excel: hoe kan ik er makkelijk mee werken?

Microsoft Access

PowerPoint

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!