NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ALLE ABONNEMENTEN MET DE CODE:

KORTING2024

PowerPoint

PowerPoint is een programma van Microsoft waarbij je erg makkelijk presentaties kan maken met meerdere dia’s.

Andere programma’s die op Powerpoint lijken zijn bijvoorbeeld Google Slides of Prezi.

Mr Chadd legt je uit wat het allemaal inhoudt!

powerpoint

Met Powerpoint kan je makkelijk dia’s maken voor een presentatie. Aan de hand van de balkjes aan de bovenkant van het programma kan je de dia’s helemaal op maat maken. Zo kan je verschillende thema’s kiezen, de achtergrondkleuren uitkiezen of de overgang tussen de dia’s soepel laten gebeuren. Verder kan je eenvoudig een mooi lettertype kiezen of bijvoorbeeld nieuwe foto’s toevoegen aan de dia die je helpen bij het vertellen van je verhaal.

PowerPoint is onderdeel van het pakket van Microsoft Office. Met dit pakket kan je verschillende programma’s gebruiken voor allerlei verschillende doelen. Zo heb je Microsoft Word, Microsoft Excel en dus ook Microsoft PowerPoint! Iedere paar jaar brengt Microsoft een nieuwe versie uit van PowerPoint om mee te gaan met de laatste updates en trends. PowerPoint 2016 is op dit moment de laatste uitgebrachte versie.

Andere versies

Soms moet je samen met een groepje een presentatie voorbereiden. Het is dan soms erg onhandig dat je niet tegelijkertijd aan de dia’s kan werken en elke keer moet wachten totdat de ander klaar is. Om dit te voorkomen is Google Slides een handige oplossing. Dit programma lijkt heel erg op PowerPoint, met als enige verschil dat je er online aan kan werken. De dingen die je doet worden iedere seconde opgeslagen, waardoor je er heel gemakkelijk tegelijkertijd aan kan werken! Je hoeft de presentatie hierdoor dus niet meer elke keer naar elkaar te sturen, wat dus veel moeite bespaard.

Verder kan je ook nog Prezi gebruiken. Dit programma werkt niet met aparte dia’s, waarbij je elke keer van dia naar dia gaat, maar ziet eruit als één groot plaatje waarbij je elke keer inzoomt op een bepaald onderdeel van je verhaal! Het is iets moeilijker om te maken, maar zorgt wel voor een hele mooie presentatie waarin alles erg overzichtelijk staat.

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Word

Microsoft Access

Excel: hoe kan ik er makkelijk mee werken?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

KORTINGEN BIJ MR. CHADD

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ALLE ABONNEMENTEN MET DE CODE: KORTING2024

Met de Mr. Chadd-app krijg je altijd en overal direct antwoord op je huiswerkvraag. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme vakcoaches helpen je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!