START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Microsoft Access

Microsoft Access is een programma waarbij je relatief eenvoudig een database kan bouwen, ook als je niet heel technisch bent!

Hoe werkt het precies? Mr. Chadd legt het voor je uit!

microsoft acces

Microsoft Access is net als Microsoft Word, Microsoft Powerpoint en Microsoft Excel onderdeel van het Microsoft Office pakket. Het is gemaakt om op basis van formulieren, rapporten, pagina’s of andere bestanden een database te bouwen en zo meer inzicht te krijgen in de gegevens die je hebt. Veel mensen hebben hun gegevens in Excel staan. Met Access kan je deze gegevens makkelijk importeren en vervolgens onderdeel maken van je database.

Veel vergelijkbare programma’s zijn erg technisch gebouwd, waarbij je al veel technische kennis moet hebben om een database te kunnen bouwen. Microsoft Access is daarentegen relatief makkelijk in het gebruik, waardoor het voor iedereen te gebruiken is. Soms blijft het echter moeilijk om met Access precies te snappen wat je moet doen. Een goede tip hierbij is het bekijken van video’s op YouTube. Veel mensen hebben handige video’s geupload waarin ze stap voor stap uitleggen wat je precies moet doen bij het bouwen van een database! Als je er dus niet helemaal uitkomt is dat dus een handige eerste stap.

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Excel: hoe kan ik er makkelijk mee werken?

Powerpoint

Word

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!