Een nieuw jaar, een frisse start. Nu een jaar lang Mr. Chadd met €50,- korting met de code:

JAAR2022

Microsoft Access

Microsoft Access is een programma waarbij je relatief eenvoudig een database kan bouwen, ook als je niet heel technisch bent!

Hoe werkt het precies? Mr. Chadd legt het voor je uit!

microsoft acces

Microsoft Access is net als Microsoft Word, Microsoft Powerpoint en Microsoft Excel onderdeel van het Microsoft Office pakket. Het is gemaakt om op basis van formulieren, rapporten, pagina’s of andere bestanden een database te bouwen en zo meer inzicht te krijgen in de gegevens die je hebt. Veel mensen hebben hun gegevens in Excel staan. Met Access kan je deze gegevens makkelijk importeren en vervolgens onderdeel maken van je database.

Veel vergelijkbare programma’s zijn erg technisch gebouwd, waarbij je al veel technische kennis moet hebben om een database te kunnen bouwen. Microsoft Access is daarentegen relatief makkelijk in het gebruik, waardoor het voor iedereen te gebruiken is. Soms blijft het echter moeilijk om met Access precies te snappen wat je moet doen. Een goede tip hierbij is het bekijken van video’s op YouTube. Veel mensen hebben handige video’s geupload waarin ze stap voor stap uitleggen wat je precies moet doen bij het bouwen van een database! Als je er dus niet helemaal uitkomt is dat dus een handige eerste stap.

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Excel: hoe kan ik er makkelijk mee werken?

Powerpoint

Word

Docent of directeur? Vraag een gratis testperiode aan!

Mr. Chadd uitproberen? Dat kan nu twee weken gratis en geheel vrijblijvend met jouw klas! We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Docent of directeur? Vraag een gratis informatiepakket aan

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u een gratis informatiepakket over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Docent of directeur? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
{"api_base_path":"https://c.mrchadd.nl","funnel_return_domain":"https://www.mrchadd.nl","third_party_js_asset":"third-party.js"}