START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Verklaring omtrent gedrag (VOG): wat is het?

Verklaring omtrent gedrag (VOG): wat is het?

Steeds vaker moet je bij een sollicitatie ook een Verklaring omtrent gedrag (VOG) meesturen. Wat is dat eigenlijk voor document?

Mr. Chadd legt het je uit!

Uitleg

In een Verklaring omtrent gedrag (VOG) staat beschreven dat jouw gedrag uit het verleden in orde is. Bedrijven willen graag weten of jij vroeger geen strafbaar feit hebt gepleegd, want dat kan een bezwaar vormen om je de baan te geven. In je VOG staat uitgelegd dat dat niet het geval is en jij dus gewoon aan het werk kan. Een Verklaring omtrent gedrag is met simpele woorden dus gewoon een bewijs van goed gedrag.

verklaring omtrent gedrag

Ben jij al wel eens in aanraking gekomen met Justitie? Dan is het niet zeker of je een VOG krijgt. Er wordt dan nader onderzoek gedaan door Justis , wat onderdeel is van het ministerie van Justitie en Veiligheid, om te kijken of de feiten ook relevant zijn voor de functie die je wil gaan bekleden. Voor een kantoorbaan zijn natuurlijk andere strafbare feiten van belang dan voor een baan in het onderwijs.

Zo werkt de app

Aanvragen en kosten

Je kan op twee manieren een VOG aanvragen. Als de organisatie die graag van jou een VOG wil deze ook online bij Justis heeft ‘klaargezet’, kan je je VOG ook daar online aanvragen. Kosten zijn dan 33,85 euro.

Als de organisatie dat niet heeft gedaan, dan moet je je VOG bij de gemeente aanvragen. Dat kost 41,35 euro.

Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 weken tot je je VOG krijgt toegestuurd. Als je in het verleden al wel eens in aanraking met Justitie bent geweest, dan kan het vanwege het nader onderzoek enkele weken langer duren.

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Veiligheid

Levensbeschouwing

Gezonde levensstijl

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!