START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Ondernemerschap

Een eigen bedrijf starten. Ondernemer worden. Veel mensen dromen ervan.

Maar wat is precies ondernemerschap? Iedereen met een eigen bedrijf is een ondernemer. Ondernemerschap is dan ook het runnen van je eigen bedrijf.

Maar daar komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. In dit artikel gaan we je daarom meer vertellen over sociaal ondernemerschap en succesvol ondernemen.

ondernemerschap

Wat is ondernemerschap?

Ondernemerschap houdt in dat je een idee hebt en dat idee weet om te zetten in een product of dienst om vervolgens een bedrijf te starten. Het doel van dit idee is bijvoorbeeld om er uiteindelijk winst mee te maken.

Sociaal ondernemerschap

Een sociale onderneming is een onderneming met een maatschappelijke missie. Net als gewone bedrijven leveren sociale ondernemingen producten of diensten. Voor sociale ondernemers is het belangrijkste om de wereld een beetje beter te maken. Het hoofddoel is dus ook niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. Ze stellen het oplossen van een maatschappelijk probleem voorop. Zo focust Tony Chocolonely zich op het eerlijker maken van de productie van cacao.

Succesvol ondernemerschap

Succesvol ondernemerschap begint met een duidelijk doel. Je moet hierbij altijd dit doel voor ogen houden en altijd hard willen werken om dit doel uiteindelijk te bereiken. Ondernemerschap brengt soms risico’s met zich mee. Onzekere situaties. Succesvolle ondernemers weten die risico’s goed in te schatten en zien daardoor geen bedreigingen, maar kansen.

Test jezelf!

Wat is het verschil tussen sociaal en gewoon ondernemerschap?

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Bedrijfscultuur

Budgettering

Reclame

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!