START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Leertips Engels

Voor Engels moet jij vast heel vaak woordjes en zinnen leren.

Niet 1, niet 2, maar soms wel honderden tegelijk! Gelukkig heeft Mr. Chadd handige leertips die je hierbij kunnen helpen.

Wil jij weten wat die tips zijn? Lees dan snel verder!

Tip 1: Flashcards maken

Heel handig bij het leren van woordjes en zinnen is het maken van flashcards. Op deze kleine, gekleurde blaadjes schrijf je het Engelse woord of de zin aan de ene kant en de Nederlandse vertaling aan de andere kant. Hierdoor kan je jezelf makkelijk overhoren en heb je geen hulp nodig van je ouders. Je kan de flashcards door elkaar husselen, zodat je telkens in een nieuwe volgorde leert!

leertips Engels

Tip 2: Verdeel en heers

Honderden woordjes of zinnen kan je niet in een dag leren. Je hersenen kunnen zich namelijk niet uren achter elkaar concentreren: op een gegeven moment nemen ze ‘pauze’ en kan je niet meer goed nieuwe woordjes/zinnen leren.

Daarom is het erg belangrijk dat je de stof eerlijk verdeeld over meerdere dagen. Op die manier leer je elke dag een stukje en onthoud je de stof ook veel sneller. Omdat je niet zo hoeft te stressen, ben je meer ontspannen tijdens het leren. Ook dat heeft een positieve invloed op je prestatie.

Zo werkt de app

Tip 3: Online hulpmiddelen

Er zijn op het internet handige sites te vinden die je kunnen helpen met leren. Wrts.nl en woordjesleren.nl zijn twee voorbeelden die door veel leerlingen gebruikt worden. Je vult je lijst met woorden of zinnen in en kan daarna op verschillende manieren jezelf overhoren. Ook herkennen en onthouden deze sites de woorden/zinnen die je nog niet goed weet, waardoor je later juist die lastige onderdelen nog een keer kan oefenen!

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Schrijven van een informele brief

Zakelijke brief in het Engels: hoe schrijf ik die goed?

Informele brief in het Engels: hoe schrijf ik die?

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!