START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Het wederkerend voornaamwoord in het Engels

Het wederkerend voornaamwoord in het Engels lijkt erg op een wederkerend voornaamwoord in het Nederlands, soms komen ze bijna overeen! Hoe zit het verder? Dat legt Mr. Chadd je uit!

In het Engels noem je een wederkerend voornaamwoord een ‘reflexive pronoun’. Je herkent ze aan de uitgang, een wederkerend voornaamwoord in het Engels eindigt namelijk altijd op –self of –selves. Het Engels kent de volgende wederkerend voornaamwoorden in enkelvoud: Myself, yourself, herself, himself, itself en oneself. De volgende wederkerend voornaamwoorden zijn in meervoud: ourselves, yourselves, themselves.

Wederkerend voornaamwoord in het Engels

Wil je oefenen met wederkerende voornaamwoorden in het Engels? Vul dan het juiste wederkerende voornaamwoord in bij de volgende zinnen!

  1. Are you enjoying _____?

  2. He did it all by _____.

  3. Jim and Laura did their homework all by _____.

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Vraagzin maken in het Engels

Your of you’re en their of they’re: hoe haal je ze uit elkaar?

Leertips Engels

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!