START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Aanwijzende voornaamwoorden

This and that, het zijn allemaal aanwijzend voornaamwoorden. Hier leggen we je uit hoe het precies zit met de aanwijzend voornaamwoorden in het Engels!

Aanwijzend voornaamwoorden in het Engels worden gebruiktom iets aan te wijzen. In het Engels noem je een aanwijzend voornaamwoord een ‘demonstrative pronoun’. Er zijn verschillende aanwijzend voornaamwoorden in het engels: ‘this’, ‘that’, ‘these’ en ‘those’. De aanwijzend voornaamwoorden ‘this’ en ‘that’ wordt gebruikt om dingen in het enkelvoud aan te wijzen. De aanwijzend voornaamwoorden ‘these’ en ‘those’ gebruik je om dingen in het meervoud aan te wijzen. Als iets dichtbij is verwijs je met ‘this’ en ‘these’, als iets verder weg is worden ‘that’ en ‘those’ gebruikt.

Aanwijzende voornaamwoorden

Oefenen met het herkennen en gebruiken van aanwijzend voornaamwoorden in het Engels? Vul dan het juiste aanwijzend voornaamwoord in in de onderstaande zinnen!

  1. Is that your bike over there?

  2. This time I will be at school.

  3. Those people over there are teachers.

Andere bezoekers keken ook naar: Betrekkelijk voornaamwoorden in het Engels

Leerlingen die hier vragen over hebben, keken ook naar:

Meervoud

Your of you’re en their of they’re: hoe haal je ze uit elkaar?

Betrekkelijk voornaamwoorden in het Engels

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!