Webinar examenmodule voor docenten

Graag nodigen we je uit voor de webinar over onze nieuwe examenmodule. Deze nieuwe examenmodule helpt leerlingen bij het voorbereiden op de eindexamens door ons uitgebreide antwoordmodel en daarnaast kan er direct gechat worden met onze coaches.

Tijdens deze webinar zal de ontwikkelaar van de module ingaan op de technische kant van de module en zal onze onderwijskundige de inhoudelijke kant belichten. Tevens zullen er praktische handvatten worden gegeven voor toepassing tijdens de les en in het onderwijs. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen over deze nieuwe module.

De webinar zal online plaatsvinden op 16 maart 2023 van 16:30-17:00 uur via Teams. Je kunt je aanmelden voor de webinar via het onderstaande formulier.

Te zijner tijd ontvang je de link om deel te nemen aan de webinar.

We hopen je te mogen verwelkomen tijdens de webinar! Tot dan!

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons