De examenmodule van Mr. Chadd

Mr. Chadd heeft een unieke examenmodule binnen de (web) app gelanceerd. De slimme coaches van Mr. Chadd hebben de bestaande en bekende correctiemodellen uitgebreid met hoogwaardige uitleg. Daarnaast kunnen leerlingen tijdens het oefenen van de examens direct bij de coaches terecht met hun vragen.

Direct hulp bij het oefenen voor de examens, ideaal!

De leerling weet niet alleen wat het goede antwoord is, maar ook waarom

In de bestaande correctiemodellen staat vaak alleen welke onderdelen van het antwoord punten opleveren, maar een uitleg ontbreekt vrijwel altijd. Onze coaches hebben deze correctiemodellen voorzien van uitgebreide uitleg per opgave. In het blok ‘Mr. Chadd legt uit’ wordt stap voor stap uitgelegd hoe je bij het juiste antwoord komt.

Direct hulp van een coach bij het oefenen van de examens

Doordat in de examenmodule de mogelijkheid wordt geboden om direct een chat te starten met één van onze coaches, kan een leerling direct hulp krijgen bij de opgave waar hij of zij moeite mee heeft. De coach krijgt direct, d.m.v. een automatisch bericht, te zien bij welke opgave de leerling precies is in een bepaald examen. Hierdoor weet de coach direct om welke opgave het gaat en weten de leerling én de coach dus altijd dat ze het over hetzelfde hebben.

Wij laten u graag zien hoe de examenmodule precies werkt. Neem vooral contact met ons op!

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons