Mr. Chadd gaat samenwerken met Test-Correct

Leuk nieuws! Mr. Chadd gaat samenwerken met Test-Correct. Zo kunnen leerlingen vanaf nu ook de hulp van de coaches van Mr. Chadd inroepen bij het oefenen op Test-Correct. We hebben nu een speciale actie: probeer Mr. Chadd en Test-Correct nu 14 dagen helemaal gratis uit!

Altijd mijn Mr. Chadd coach bij de hand, ook op Test-Correct!

Wat is Test-Correct?

Test-Correct is een digitaal toetsplatform voor interactief onderwijs. Alle reguliere toetsprocessen zijn gedigitaliseerd. De ontwikkeling van het webbased platform is gebaseerd op onderwijskundige inzichten met als primair doel het persoonlijke leerproces te bevorderen. Onderwijsinstellingen worden in staat gesteld toetsen digitaal samen te stellen, beveiligd af te nemen en automatisch na te laten kijken. Tevens kunnen persoonlijke leerdoelen gekoppeld worden aan toetsonderdelen, wordt het leerproces constant gemeten & gevisualiseerd en kunnen directe feedback en actieve werkvormen ingezet worden om de leerling gericht verder te helpen zich te ontwikkelen naar zijn/haar potentie.

Docenten ervaren dat ze meer tijd overhouden voor persoonlijke aandacht, leerlingen zijn weer eigenaar van het eigen leerproces en de onderwijsinstelling kan haar onderwijskundige visie en doelstellingen versneld doorvoeren en efficiënter verantwoorden richting stakeholders.

Honderden onderwijsinstellingen en tienduizenden leerlingen binnen het Voorgezet Onderwijs en het Beroepsonderwijs vertrouwen iedere dag op Test-Correct voor het doorlopen van de toetscyclus. Test-Correct wordt voortgestuwd door meer dan twintig onderwijsverbeteraars en is gevestigd in Rotterdam.

Hoe ziet de samenwerking tussen Test-Correct en Mr. Chadd eruit?

Mr. Chadd zal door middel van een chatbox aanwezig zijn binnen de applicatie van Test-Correct. Via deze chatbox kunnen de leerlingen die aan het oefenen zijn bij Test-Correct hun inhoudelijke vragen stellen aan de coaches van Mr. Chadd. Ze hoeven de applicatie van Test-Correct dan niet te verlaten, ideaal!

Test-Correct en Mr. Chadd

Wil jij ook gebruik maken van Test-Correct?

Wil je meer weten over het gebruik van Test-Correct en de daar bijbehorende chatbox van Mr. Chadd? Vul dan onderstaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen!

LET OP! We hebben nu een speciale actie. Scholen kunnen nu 14 dagen helemaal gratis gebruik maken van Mr. Chadd én Test-Correct. Vul snel het onderstaande formulier in!

Fill out my online form.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons