Online webinar Mr. Chadd

Dit schooljaar organiseren wij met Mr. Chadd verschillende webinars rondom hedendaagse onderwijskundige thema’s. Op deze manier krijgen scholen een beter beeld van de mogelijkheden van Mr. Chadd.

Bij de webinar van donderdag 8 december (16:00 tot 16:45u) staat het volgende thema centraal: differentiëren in de klas. Mr. Chadd ondersteunt namelijk niet alleen de leerling maar ook de docent. Met Mr. Chadd krijg je als docent een ideaal differentiatiemiddel.

Stel je voor: je hebt net een klassikale uitleg gegeven en je hebt je klas aan het werk gezet. Er zijn op dat moment meerdere vragen over de opdracht, maar je kunt maar op één moment tegelijk zijn. Op het moment dat jij een individuele leerling een verlengde instructie verleent, kunnen de overige leerlingen met hun vraag bij Mr. Chadd terecht. Ze hoeven dus niet langer vast te lopen en op deze manier blijft de rust in de klas behouden.

Differentiëren in de klas wordt mogelijk door Mr. Chadd

Praktische informatie

Je kunt de online webinar bijwonen vanaf je eigen computer. Voor de webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink via een e-mail.

Ik meld me aan voor de webinar van donderdag 8 december:

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons