Webinar Mr. Chadd

Mr. Chadd: de flexibele invulling van de formatie op uw school

Met de huidige lerarentekorten is de formatie voor iedere school ieder jaar weer een uitdaging. Met het schooljaar 2023/24 in het vooruitzicht zoeken scholen naar duurzame manieren om hun leerlingen te ondersteunen, zonder daarbij de docent extra werkdruk op te leggen. In deze webinar vertelt Jeffrey Ras, accountmanager bij Mr. Chadd, meer over de wijze waarop Mr. Chadd op dit moment als flexibele schil om de docent heen fungeert op zo’n 60 scholen in Nederland. Hoe ondersteunen we leerlingen voor álle vakken, op ieder moment van de week? Hoe is Mr. Chadd een extra kans voor de invulling van flexuren? Hoe zorgen we voor een duurzame implementatie die past bij het onderwijs van uw school?

Zien we jou dinsdag 18 april? Meld u hieronder aan 👇

Mr. Chadd: de flexibele invulling van de formatie op uw school

Praktische informatie

Je kunt de online webinar bijwonen vanaf je eigen computer. Voor het webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink via een e-mail.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons