Vanaf het nieuwe schooljaar gaat Mr. Chadd samenwerken met All You Can Learn

All You Can Learn is een blended leerplatform voor het mbo-onderwijs.

Er is een groot aanbod aan leerprogramma’s beschikbaar op All You Can Learn, met een grote verscheidenheid aan onderwerpen.

All You Can Learn en Mr. Chadd

Wat is All You Can Learn?
All You Can Learn is een online leerplatform dat blended learning mogelijk maakt. Het kan worden gezien als een soort bibliotheek met allerlei leerprogramma’s die speciaal zijn samengesteld voor mbo-studenten van alle niveaus. Er worden verschillende categorieën leerprogramma’s aangeboden, namelijk generieke delen (bijvoorbeeld Burgerschap), profieldelen en keuzedelen. De onderwerpen van de leerprogramma’s variëren van toerisme tot online marketing en van blockchain tot gezonde leefstijl. Een breed scala aan verschillende onderwerpen dus.

Studenten doorlopen online uitleg en theorie op All You Can Learn, maken hier opdrachten over en passen het uiteindelijk zelfs toe in de praktijk. De docent (op All You Can Learn coach genoemd) monitort de voortgang van de studenten en stuurt waar nodig bij. Doordat dit al online gebeurt, ontstaat er veel meer tijd voor gepersonaliseerd onderwijs in de praktijk. Dit is dé toekomst van het onderwijs.

All You Can Learn en Mr. Chadd: samen sterk!
Tijdens openingstijden en bij de beschikbare leerprogramma’s zal er een chatbox van Mr. Chadd zichtbaar zijn binnen de leeromgeving van All You Can Learn. Via deze chatbox kunnen studenten direct in contact komen met Mr. Chadd en alle inhoudelijke vragen stellen. Op deze manier vullen All You Can Learn en Mr. Chadd elkaar perfect aan! Alle mbo’s die zijn aangesloten bij Mr. Chadd én All You Can Learn krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van de chatbox van Mr. Chadd in de leeromgeving van All You Can Learn.

Wilt u meer weten over het gebruik van All You Can Learn of Mr. Chadd? Neem dan contact op via info@mrchadd.nl en wij brengen u dan in contact met de juiste persoon.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Mr. Chadd?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.