Maak kennis met onze Chaddbot!

Huiswerkbegeleiding is niet meer te betalen. Bij Mr. Chadd zijn we constant op zoek naar de beste dienstverlening voor onze gebruikers. En de beste prijs. In het afgelopen jaar hebben we daarom hard gewerkt aan de introductie van onze Chaddbot, die mede mogelijk wordt gemaakt door kunstmatige intelligentie.

De Chaddbot is fantastisch!

Hoe werkt de Chaddbot?

Ontdek hoe jij nu nog sneller geholpen kunt worden, terwijl de uitleg nog altijd op een consistente, pedagogisch en didactisch verantwoorde manier gegeven wordt. De Chaddbot geeft haar uitleg door jouw kind met gerichte vragen naar het antwoord te leiden i.p.v. het zomaar voor te schotelen. Verder is de bot zeer creatief en wordt binnen luttele seconden een treffend voorbeeld of oefenvraag gecreëerd die perfect aansluit bij de belevingswereld van de leerling.

Het is in de onderwijswereld niet onopgemerkt gebleven dat kunstmatige intelligentie ook in en om de klas haar intrede doet. Bij Mr. Chadd vinden we het belangrijk om kinderen te leren hier op een verantwoorde manier mee om te gaan, zodat ze van gesprekken met de Chaddbot ook echt iets leren. Dit doen wij o.a. door:

  • Elk gesprek te starten door te vragen naar de leerstof van het kind;
  • De uitleg te baseren op de leerlijnen en stof van het Nederlandse curriculum;
  • Het kind met prikkelende vragen naar het antwoord te leiden;
  • Elk gesprek af te sluiten met een korte conclusie.

Wat is het verschil met ChatGPT?

De meeste kinderen weten de weg naar ChatGPT al te vinden. Wij demonstreren graag in een korte video wat de inhoudelijk toegevoegde waarde van Mr. Chadd is ten opzichte van dit soort tools:

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Kan je nog steeds een mens als coach krijgen wanneer je dat wil?

Zeker. Je kunt naast de aanschaf van de BOT-abonnement gewoon coach-uren kopen. Een uur chatten met een coach kost je €20,-. Er verandert niets aan de dienstverlening die je van Mr. Chadd gewend bent. De introductie van de Chaddbot is alleen een toevoeging hierop. Gedurende het hele gesprek staat bovenaan de chat een button met “Naar coach” in beeld, waarna hierop te klikken, je zo snel mogelijk met een gekwalificeerde coach wordt doorverbonden.

Vraag 2: Is deze Chaddbot er voor alle vakken en leerniveaus?

Ja, maar dat betekent niet dat het voor alle vakken even goed werkt. We zijn nog in Beta. Dit betekent dat we blijvende ontwikkeling leveren om de Chaddbot steeds beter te maken. Echter kunnen we nog niet garanderen dat het altijd een passende uitleg geeft. De kwaliteit van de geboden uitleg staat bij Mr. Chadd voorop. We blijven dus altijd bezig met de laatste ontwikkelingen om te zorgen dat jij altijd het beste model voor het verkrijgen van hulp kan gebruiken.

Verder vereist elk kind een ander type uitleg en moeten veel verschillende versies van de Chaddbot gemaakt worden om alle kinderen te kunnen bedienen. Voor alle niveaus is de bot beschikbaar, voor alle jaarlagen en specialisaties (zoals tweetalig onderwijs).

Vraag 3: Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de gesprekken?

Bij elk gevoerd gesprek kijkt een onderwijsprofessional mee, zij monitoren de kwaliteit in real-time en kunnen ingrijpen waar nodig. Dit houdt in dat zij het gesprek kunnen overnemen en eventueel, als je daar tegoed voor hebt gekocht, doorsturen naar een coach.

Vraag 4: Kan ik ook extra tegoed kopen?

Absoluut. De prijs voor de volgende 2 uur is €8,50. Die schaf je per 2 uur aan. Je kan dit doen door in te loggen via www.mrchadd.nl. Je betaalt dan dus effectief voor 3 uur ondersteuning €5,83 per uur.

Vraag 5: Betekent de introductie van deze Chaddbot ook dat Mr. Chadd nu 24/7 beschikbaar is?

Nee. De openingstijden van Mr. Chadd veranderen voorlopig niet door de introductie van de Chaddbot. Dit heeft ermee te maken dat we altijd de mogelijkheid willen bieden om naar een menselijke coach over te gaan en dat ons team ook beschikbaar moet zijn om de kwaliteit te monitoren. Verder nemen we ook mee dat het faciliteren en mogelijk stimuleren van het doen van schoolwerk middernacht niet wenselijk wordt geacht.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons