Wat doet een Operationeel Manager bij Mr. Chadd?

Leestijd: 10 minuten

Bij binnenkomst op kantoor bij Mr. Chadd wandel ik eerst naar het koffiezetapparaat. Essentieel voor een koffiefreak als ik om de dag goed scherp door te komen. Daarna direct door naar mijn werkplek, waar de monitor al lang en breed is begonnen. Mr. Chadd is namelijk al open vanaf 08:30 uur. Ook onze vroege vogels moeten natuurlijk de hoogste standaard van kwaliteit hebben. Ik bied haar ook een kopje koffie aan en dan kunnen we aan de slag!

De monitor van dienst vuurt nog voor de eerste slok een casus op me af. “Hoe kunnen we deze leerling wat meer bij de uitleg betrekken?” Samen sparren we hier wat over en geeft de monitor deze tips aan de coach. Daarna ga ik naar mijn eigen werkplek en bekijk de data van de vorige dag. Zijn de beoordelingen die leerlingen aan de vragen geven nog op peil, of waren leerlingen voor een bepaald vak wat minder tevreden? Aan de hand van deze beoordelingen overleg ik met monitors wat hun ervaringen zijn of vraag ik een onderwijskundige om samen een plan op te stellen om de kwaliteit voor dit vak te verbeteren.

Naast kwaliteitszorg is mijn voornaamste rol het verbinden van alles wat er op de app gebeurt met de rest van de organisatie. Zo heb ik ’s ochtends nog een overleg met het developmentteam over nieuwe functionaliteiten voor coaches. Een functie waarbij coaches door middel van AI geschikte voorbeeldopdrachten voorgesteld krijgen om mee te sturen zit er bijna aan te komen. We overleggen hoe dit het beste weergegeven kan worden en besluiten samen tot een lanceerdatum. Eenmaal terug op mijn werkplek bedenk ik hoe we dit het beste in de werkwijze kunnen verwerken.

jim operationeel manager

Vlak na onze gezamenlijke teamlunch heb ik een afspraak met de teamleider van het contentteam. Zij begeleidt speciale groepen coaches met een pedagogische achtergrond bij het schrijven van samenvattingen voor uitgeverijen of andere onderwijspartners. We hebben net wat feedback gehad van de auteurs van een wiskundeboek en overleggen hoe we het team deze feedback gaan laten verwerken om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Aan het eind van de middag heb ik nog een overleg met een collega van het salesteam. Ze hebben een gesprek gehad met een nieuwe school die met ons gaat samenwerken. Ze willen 2.000 leerlingen aansluiten op het systeem. Samen kijken we naar de beste opzet voor zo’n aansluiting om te zorgen dat alle leerlingen moeiteloos een goed werkend account krijgen en onze coachbezetting voor dat moment extra strak staat. Zo kunnen alle leerlingen direct hun eerste vraag stellen en aan de slag met Mr. Chadd.

Na een lange dag komen een paar mensen van het team nog even bij elkaar voor een drankje en een gezonde discussie over wie er nu dan toch bij FC Groningen de trainer moet gaan worden. Ik ga naar huis toe, morgen staat er een weer een volle dag op het programma!

Jim Mossing Holsteyn

Jim Mossing Holsteyn

5 december, 2022

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons