Wat doet een accountmanager bij Mr. Chadd?

Leestijd: 10 minuten

Hi! Mijn naam is Femke en ik vervul de rol van accountmanager bij Mr. Chadd. In dit blogartikel neem ik je graag mee door het takenpakket en bijbehorende verantwoordelijkheden van deze functie. Om te beginnen ben ik het eerste aanspreekpunt van Mr. Chadd voor middelbare scholen en mbo´s door heel Nederland. Als "levend visitekaartje" zorg ik ervoor dat rectoren, teamleiders en docenten met Mr. Chadd in aanraking komen. Dankzij mijn aanstekelijke enthousiasme zorg ik ervoor dat scholen zich willen én durven openstellen voor onze vernieuwende aanpak.

Ik ben bij Mr. Chadd gaan werken omdat ik geloof in persoonlijke ondersteuning op maat dat past bij de leerbehoefte en interesse van de leerling, waarbij de sociaaleconomische status van ouders geen rol zou moeten spelen. Vanuit deze onderwijsvisie ga ik dan ook graag met scholen in gesprek. Thema’s als differentiëren, formatief handelen, motivatie en digitale vaardigheden zijn mij vanuit mijn onderwijskundige achtergrond als docent Frans niet onbekend. Gezamenlijk onderzoek ik graag hoe dit soort thema’s naar de praktijk vertaald kunnen worden met behulp van de innovatieve werkwijze van Mr. Chadd.

Zodra Mr. Chadd met een school gaat samenwerken, blijf ik nauw betrokken bij het implementatieproces, waarbij ik continu vinger aan de pols houd om te checken of de onderwijskundige doelen behaald worden. Ik evalueer regelmatig met schoolleiding wat leerlingen en docenten van de diensten van Mr. Chadd vinden, in hoeverre ze Mr. Chadd gebruiken en wat het resultaat is. Dankzij de nauwe samenwerking intern met onze onderwijskundigen en projectbegeleiders, kunnen we stellen dat Mr. Chadd op veel scholen een succes is!

femke accountmanager

Tot slot zet ik Mr. Chadd op de kaart door mijn actieve status op LinkedIn en andere sociale media en bezoek ik regelmatig onderwijscongressen of -beurzen. Ik breid dus mijn netwerk steeds verder uit, waarbij ik me blijf verdiepen in de verschillende onderwijsmethodieken.

Om een voorbeeld te geven van één van mijn werkdagen: als ik op kantoor kom, start ik met een kopje koffie en open ik mijn laptop. Ik beantwoord mijn mails en documenteer de administratie nauwkeurig. Daarna ga ik een Teams-meeting in met de rector van school X om de lopende zaken te bespreken. Hoe gaat het gebruik van Mr. Chadd onder leerlingen en docenten? Vervolgens werk ik de webinar van komende week verder uit met één van de onderwijskundigen, met het thema “Hoe faciliteert Mr. Chadd kansengelijkheid onder leerlingen?”. Daarna pleeg ik wat belletjes naar scholen die interesse hebben getoond in Mr. Chadd om een kennismakingsafspraak in te plannen. Tot slot stap ik in de auto naar school X om een intakegesprek te voeren, omdat zij aangegeven hebben te willen starten met Mr. Chadd.

Au revoir!

Femke van der Schoot

Femke van der Schoot

5 december, 2022

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons