Een nieuw jaar, een frisse start. Nu een jaar lang Mr. Chadd met €50,- korting met de code:

JAAR2022

Wat stop je in je etui?

Wat stop je in je etui?

Het item in je tas wat je bij iedere les weer nodig hebt is je etui. Het is daarom belangrijk dat je deze wel goed op orde hebt.

Maar wanneer is je etui goed op orde? Wat stop je er eigenlijk in?

Balpen – Onmisbaar in je etui is natuurlijk een balpen. Zorg er altijd voor dat je ten minste 3 werkende balpennen in je etui hebt zitten. Er is namelijk niets zo vervelend als je tijdens een toets opeens een lege pen hebt en niet verder kunt schrijven.

Potlood, gum en puntenslijper – Verder is een potlood en gum handig. Tekenen moet altijd met potlood. Lijnen die je toch weer weg wilt hebben, kun je dan met je gum weg halen. Dit lukt niet als je met pen tekent.

Geodriehoek en passer – Daarnaast zijn een geodriehoek en een passer ook nuttig in je etui. Vooral met wiskunde zijn deze twee dingen handig, maar je zal merken dat je de geo veel vaker dan alleen bij wiskunde gaat gebruiken. Deze is ideaal voor al je rechte lijnen!

Markeerstiften – Markeerstiften zijn ideaal om woorden of zinnen te onderstrepen in teksten, of om belangrijke woorden in een woordweb of samenvatting op te laten vallen.

Kleurpotloden – Wat is het leven zonder kleur? Deze zul je vooral gebruiken bij het vak Tekenen, maar er zijn meer vakken waar het heel handig gaat zijn om lijnen in verschillende kleuren te kunnen zetten.

Schaar en lijmstift – Voor het betere knip-en-plakwerk! Bij elk vak zal je zo nu en dan wel eens een werkblad krijgen waarin geknipt en geplakt moet worden.

Docent of directeur? Vraag een gratis testperiode aan!

Mr. Chadd uitproberen? Dat kan nu twee weken gratis en geheel vrijblijvend met jouw klas! We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Docent of directeur? Vraag een gratis informatiepakket aan

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u een gratis informatiepakket over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Docent of directeur? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
{"api_base_path":"https://c.mrchadd.nl","funnel_return_domain":"https://www.mrchadd.nl","third_party_js_asset":"third-party.js"}