fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Wat stop je in je etui?

Het item in je tas wat je bij iedere les weer nodig hebt is je etui. Het is daarom belangrijk dat je deze wel goed op orde hebt.

Maar wanneer is je etui goed op orde? Wat stop je er eigenlijk in?

Balpen – Onmisbaar in je etui is natuurlijk een balpen. Zorg er altijd voor dat je ten minste 3 werkende balpennen in je etui hebt zitten. Er is namelijk niets zo vervelend als je tijdens een toets opeens een lege pen hebt en niet verder kunt schrijven.

Potlood, gum en puntenslijper – Verder is een potlood en gum handig. Tekenen moet altijd met potlood. Lijnen die je toch weer weg wilt hebben, kun je dan met je gum weg halen. Dit lukt niet als je met pen tekent.

Geodriehoek en passer – Daarnaast zijn een geodriehoek en een passer ook nuttig in je etui. Vooral met wiskunde zijn deze twee dingen handig, maar je zal merken dat je de geo veel vaker dan alleen bij wiskunde gaat gebruiken. Deze is ideaal voor al je rechte lijnen!

Markeerstiften – Markeerstiften zijn ideaal om woorden of zinnen te onderstrepen in teksten, of om belangrijke woorden in een woordweb of samenvatting op te laten vallen.

Kleurpotloden – Wat is het leven zonder kleur? Deze zul je vooral gebruiken bij het vak Tekenen, maar er zijn meer vakken waar het heel handig gaat zijn om lijnen in verschillende kleuren te kunnen zetten.

Schaar en lijmstift – Voor het betere knip-en-plakwerk! Bij elk vak zal je zo nu en dan wel eens een werkblad krijgen waarin geknipt en geplakt moet worden.
 

 

 

Deze uitleg is geschreven door Suze.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Stel je vraag

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp