START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Wat stop je in je etui?

Wat stop je in je etui?

Het item in je tas wat je bij iedere les weer nodig hebt is je etui. Het is daarom belangrijk dat je deze wel goed op orde hebt.

Maar wanneer is je etui goed op orde? Wat stop je er eigenlijk in?

Balpen – Onmisbaar in je etui is natuurlijk een balpen. Zorg er altijd voor dat je ten minste 3 werkende balpennen in je etui hebt zitten. Er is namelijk niets zo vervelend als je tijdens een toets opeens een lege pen hebt en niet verder kunt schrijven.

Potlood, gum en puntenslijper – Verder is een potlood en gum handig. Tekenen moet altijd met potlood. Lijnen die je toch weer weg wilt hebben, kun je dan met je gum weg halen. Dit lukt niet als je met pen tekent.

Geodriehoek en passer – Daarnaast zijn een geodriehoek en een passer ook nuttig in je etui. Vooral met wiskunde zijn deze twee dingen handig, maar je zal merken dat je de geo veel vaker dan alleen bij wiskunde gaat gebruiken. Deze is ideaal voor al je rechte lijnen!

Markeerstiften – Markeerstiften zijn ideaal om woorden of zinnen te onderstrepen in teksten, of om belangrijke woorden in een woordweb of samenvatting op te laten vallen.

Kleurpotloden – Wat is het leven zonder kleur? Deze zul je vooral gebruiken bij het vak Tekenen, maar er zijn meer vakken waar het heel handig gaat zijn om lijnen in verschillende kleuren te kunnen zetten.

Schaar en lijmstift – Voor het betere knip-en-plakwerk! Bij elk vak zal je zo nu en dan wel eens een werkblad krijgen waarin geknipt en geplakt moet worden.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!