START NU JE EERSTE MAAND VOOR €4,- MET CODE:

CHATBOT

Examenbundel vs Samengevat: wat is het verschil?

Zowel de Examenbundel als de Samengevat boekjes kunnen jou helpen om je goed voor te bereiden op de examens.

Maar wat is precies het verschil en welke is het handigst?

Lees snel verder, want hieronder leggen we het je haarfijn uit!

Examenbundel

In de Examenbundel vind je allerlei examenvragen van de afgelopen jaren. Zowel complete examens als losse examenvragen per onderwerp. Deze examens kun je ook online vinden op www.examenblad.nl , dus je vraagt je misschien af waarom je dan nog een Examenbundel zou kopen. Maar een Examenbundel is meer dan alleen de vragen en antwoorden. Zo bevat het ook een oriëntatietoets waarmee jij precies kunt kijken met welke onderwerpen je nog het meest moeite hebt. Daarnaast staan er ook hints in, zodat je niet meteen naar het antwoord hoeft te kijken als je een vraag niet snapt. Je kunt eerst de hint lezen om te kijken of je de vraag dan wel begrijpt. Al kun je het natuurlijk ook aan Mr. Chadd vragen 😉. De Examenbundel is er voor bijna ieder vak en elk jaar komt er weer een nieuwe uit!

Samengevat

De naam zegt het eigenlijk al, maar in de Samengevat boekjes vind je een samenvatting van alle stof die jij voor je examen moet kennen. De informatie wordt duidelijk en overzichtelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, rijtjes en feiten. De Samengevat boekjes kun je dus goed gebruiken tijdens het leren. Kom je er tijdens het maken van opdrachten achter dat je een onderwerp nog lastig vindt? Dan kun je dit gemakkelijk opzoeken in de Samengevat en kun je er nog wat meer over lezen. Ook Samengevat is er voor bijna elk vak! Omdat de examenstof niet ieder jaar verandert, komt er ook niet ieder jaar een nieuwe Samengevat uit.

Om het nog even kort samen te vatten: de Examenbundel bevat allerlei oude examenvragen om te oefenen en in Samengevat wordt alle examenstof kort en overzichtelijk uitgelegd. Er zit dus best een groot verschil tussen de twee boekjes. Wat het handigst is om te gebruiken, ligt daarom volledig aan jou. Wil je liever veel oefenen? Gebruik dan de Examenbundel. Wil je juist de stof doornemen? Pak dan Samengevat erbij. Natuurlijk kun je ze ook beide gebruiken!

Wil je nog meer weten over de Examenbundel of Samengevat? Of heb je een andere vraag? Geen probleem! Stel je vraag snel aan de coaches van Mr. Chadd.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons

Probeer nu onze Chatbot

NU TIJDELIJK HOGE KORTINGEN OP ONS CHATBOT ABONNEMENT MET CODE: CHATBOT

Een uur lang voor alle vakken vragen stellen aan onze BOT. Voor maar €9,- per maand. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende les!

Onze slimme CHATBOT helpt je overdag, ’s avonds en in het weekend. We geven uitleg voor alle vakken en niveaus. We helpen je tot je het snapt, zodat je gelijk verder kunt met je huiswerk.

Claim korting!