fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Zowel de Examenbundel als de Samengevat boekjes kunnen jou helpen om je goed voor te bereiden op de examens.

Maar wat is precies het verschil en welke is het handigst?

Lees snel verder, want hieronder leggen we het je haarfijn uit!

Examenbundel
In de Examenbundel vind je allerlei examenvragen van de afgelopen jaren. Zowel complete examens als losse examenvragen per onderwerp. Deze examens kun je ook online vinden op www.examenblad.nl, dus je vraagt je misschien af waarom je dan nog een Examenbundel zou kopen. Maar een Examenbundel is meer dan alleen de vragen en antwoorden. Zo bevat het ook een oriëntatietoets waarmee jij precies kunt kijken met welke onderwerpen je nog het meest moeite hebt. Daarnaast staan er ook hints in, zodat je niet meteen naar het antwoord hoeft te kijken als je een vraag niet snapt. Je kunt eerst de hint lezen om te kijken of je de vraag dan wel begrijpt. Al kun je het natuurlijk ook aan Mr. Chadd vragen 😉. De Examenbundel is er voor bijna ieder vak en elk jaar komt er weer een nieuwe uit!

Samengevat
De naam zegt het eigenlijk al, maar in de Samengevat boekjes vind je een samenvatting van alle stof die jij voor je examen moet kennen. De informatie wordt duidelijk en overzichtelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, rijtjes en feiten. De Samengevat boekjes kun je dus goed gebruiken tijdens het leren. Kom je er tijdens het maken van opdrachten achter dat je een onderwerp nog lastig vindt? Dan kun je dit gemakkelijk opzoeken in de Samengevat en kun je er nog wat meer over lezen. Ook Samengevat is er voor bijna elk vak! Omdat de examenstof niet ieder jaar verandert, komt er ook niet ieder jaar een nieuwe Samengevat uit.

Om het nog even kort samen te vatten: de Examenbundel bevat allerlei oude examenvragen om te oefenen en in Samengevat wordt alle examenstof kort en overzichtelijk uitgelegd. Er zit dus best een groot verschil tussen de twee boekjes. Wat het handigst is om te gebruiken, ligt daarom volledig aan jou. Wil je liever veel oefenen? Gebruik dan de Examenbundel. Wil je juist de stof doornemen? Pak dan Samengevat erbij. Natuurlijk kun je ze ook beide gebruiken!

Wil je nog meer weten over de Examenbundel of Samengevat? Of heb je een andere vraag? Geen probleem! Stel je vraag snel aan de coaches van Mr. Chadd.


Tjitske

 

 

 

Deze uitleg is geschreven door Tjitske.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Stel je vraag

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp