Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Goede schoolvoornemens voor 2019? Zo draag je als ouder je steentje bij!

De jaarwisseling is een geijkt moment om de balans op te maken. Sommige ouders weiden in een Sinterklaasgedicht al enkele zinnen aan de schoolprestaties; in andere gezinnen zijn de vorderingen op school onderwerp van gesprek tijdens het kerstdiner. Veel scholieren nemen zich voor om het komende jaar serieus en beter met school bezig te gaan.

Dit soort voornemens zijn vaak vaag; beter plannen, vroeger leren en meer met huiswerk bezig. Als ouder kun je je schoolgaande kind helpen om concrete invulling te geven aan deze goede voornemens. Uit onderzoek is gebleken dat leerlingen het bij het huiswerk maken erg vervelend vinden als ze “vastlopen”. Vaak door een opgave die ze niet begrijpen, waarvoor ze de bijbehorende stof niet in het boek kunnen vinden.

Start nu je eerste maand gratis met een populair abonnement! Dit abonnement is een jaar geldig


ACTIECODE: GRATIS

Vul de actiecode in op stap 3 en klik op de onderstaande knop.

Voor dit probleem is gelukkig een oplossing: online huiswerkhulp van Mr. Chadd. Via deze smartphone-app (voor Apple en Android)  kunnen leerlingen vragen stellen aan gespecialiseerde huiswerkcoaches. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds en zelfs op zondag reageert een coach dan binnen 10 seconden met duidelijke uitleg.
Scholieren en ouders zijn er erg enthousiast over en beoordelen de kwaliteit van de uitleg van Mr. Chadd zelfs met een 9,6!

Heeft uw kind ook goede schoolvoornemens voor 2018? Wacht niet langer en help uw kind hier invulling aan te geven.

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp