fbpx

Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 8:30 tot 22:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

Ons geheim voor succesvol leren

Dit gezin heeft dé oplossing voor strijd over huiswerk.
Echt ongelooflijk 💛📘🎓

Huiswerkstrijd: praktisch elke ouder met pubers heeft er last van. Iedere tiener heeft zijn eigen redenen, maar bijna allemaal hebben ze periodes waarin ze moeite hebben met huiswerk. Het vak is niet leuk, ze kennen de stof al uit hun hoofd of het is te moeilijk om zelfstandig opdrachten te maken. Wat de reden ook is, op een helpende hand van vader of moeder zitten ze niet te wachten.

 

Francine vertelt over de wekelijkse huiswerkstrijd met haar dochter Mila (brugklas havo/vwo).

“Ik wilde zeker weten dat mijn dochter Mila alle Franse woordjes kende voor de komende overhoring, dat ze niet zou achterlopen met wiskunde en dat ze zonder problemen zou overgaan naar het tweede jaar. Ze wilde erbij horen in de klas, ’s middags met vriendinnen appen en ’s avonds was ze niet van haar tablet af te krijgen. Ze deed wel wat aan huiswerk en leren, maar niet van harte. De eerste periode ging het nog wel goed op school, maar naarmate jaar 1 vorderde, zakten Mila’s cijfers steeds verder weg.

Als je een dochter hebt die altijd zonder problemen alle jaren van de basisschool heeft doorlopen, weet je echt even niet wat je kunt doen. Moet je boos worden en haar steeds controleren? Of gewoon tanden op elkaar en hopen dat ze het zelf gaat inzien… Mijn man en ik hebben het op beide manieren geprobeerd, maar zonder succes. We hebben nog een huiswerkklas overwogen, maar dat werkt natuurlijk niet; je motiveert een kind niet door haar verplicht in een lokaal te zetten.

Toen las ik in een opvoedingsblad over Mr. Chadd. Verschillende ouders kwamen aan het woord en klonken heel enthousiast. Goede cijfers, meer motivatie en niet duur. Het klonk heel erg goed. Ik ben er met Mila over begonnen en zij had er ook weleens van gehoord via medeleerlingen. We hebben besloten om een gokje te wagen en hebben voor 26,95 per maand een abonnement afgesloten. Ik kan niet anders zeggen dan: perfect!

Binnen een paar tellen kan ze elke vraag neerleggen bij een professionele coach; de uitleg is helder en Mila heeft veel meer motivatie gekregen voor haar huiswerk. We merken nu dat ze eigenlijk 90% van de opgaven wel op eigen kracht kan, maar juist voor die moeilijke 10% is het heel fijn dat ze niet vastloopt en meteen weer verder kan. Bedankt Mr. Chadd!”

Mr. Chadd
Een abonnement op Mr. Chadd kost een fractie van bijles of traditionele huiswerkbegeleiding. Ben je benieuwd of Mr. Chadd ook geschikt is voor jouw situatie?

Het Nederlandse onderwijs leert van de vragen die scholieren aan ons stellen. Dit omdat wij deze vragen terugkoppelen naar de makers van lesmethoden en docenten. Wij noemen dit de educatieve kringloop. Wilt u ook het onderwijs van uw kind verbeteren?
Het Nederlandse onderwijs leert van de vragen die scholieren aan ons stellen. Dit omdat wij deze vragen terugkoppelen naar de makers van lesmethoden en docenten. Wij noemen dit de educatieve kringloop. Wilt u ook het onderwijs van uw kind verbeteren?

Kim van der Esch, onderwijskundige

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Wil je meer informatie? Laat ons jou gratis terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp