Contact

Neem contact met ons op.

Openingstijden app

Maandag tot en met donderdag: 09.30 tot 21.30
Vrijdag en zaterdag: 9:30 tot 15:30
Zondag: 12.00 tot 21.00

Bezoekadres

Lopendediep 5
9712 NV
Groningen

KvK: 66929237
BTW: NL8567.56.623.B01
IBAN: NL93 ABNA 0483 1544 31

“Dit heeft mijn leven helemaal veranderd”

Hoe een iPhone-app Daans leven geweldig maakte

Daan (16) zit in havo 4. Op de basisschool kon hij altijd goed meekomen, maar toen hij in de brugklas kwam, begon hij steeds minder aandacht te schenken aan school en meer aan vriendjes, gamen en andere zaken. Uiteindelijk haalde hij met zijn hakken over de sloot havo 3, waarna er echt de klad in kwam.

“Ik wist wel dat school belangrijk was; mijn ouders begonnen er vaak over en mijn mentor zat me ook op de huid. Maar de vakken werden steeds moeilijker en ik haalde steeds vaker onvoldoendes. Toen ik in havo 3 het jaar begon, haalde ik in de eerste proefwerkweek vier onvoldoendes. Toen was ik er echt klaar mee. Ik denk dat ik in de tweede periode bijna geen huiswerk heb gemaakt.
Het was denk ik twee weken voor de kerstvakantie, daarna zou de volgende proefwerkweek zijn. Mijn ouder zijn vaak laat thuis en ik zat bijna elke middag te gamen; ik had nooit zin om iets voor school te doen. Vlak voor de vakantie wilde mijn mentor nog een gesprek met me. Hij hoorde van andere leraren dat ik vaak geen huiswerk had gemaakt en dat ze mij ongemotiveerd vonden. Waarom was dat zo, wat kon er veranderen; dat soort vragen had hij.

Ik had er echt helemaal geen trek in, maar hij stelde een vraag die me toch aan het denken zette. Stel dat ik zou blijven zitten, wat zou dat veranderen? Volgend jaar zou ik dan toch weer hetzelfde doen? Ik weet dat ik die middag de school uitliep en ik wat jongere kinderen uit lagere klassen bij de fietsenstalling zag hangen en dacht; ik wil echt niet blijven zitten.

Ik ben gaan nadenken, googelen en vond op een forum iemand die Mr. Chadd gebruikte. Na het installeren van de app krijg je tegoed om het een tijdje te proberen. Voor mij werkte het geweldig dat ik ’s middags en ’s avonds iemand om hulp kon vragen als ik het moeilijk had met huiswerk of leren. Binnen 10 seconden ben je verbonden met een vakcoach en krijg je direct uitleg. Die avond nog heb ik mijn ouders gevraagd of ik een abonnement mocht hebben. Dan kon ik de laatste weken nog flink doorstampen en er hopelijk toch nog wat van maken. Ze hebben meteen een account aangemaakt en die twee weken ben ik hele dagen en weekenden bezig geweest. In de vakantie heb ik op eigen kracht alle vakken geleerd en de daarna heb ik op letterlijk alle proefwerken voldoendes gehaald. Mr. Chadd was net even het zetje dat ik nodig had. Het heeft mijn leven helemaal veranderd.”

Daan was weer volop gemotiveerd dankzij online huiswerkhulp van Mr. Chadd. Bent u benieuwd of Mr. Chadd ook voor uw kind geschikt is?

Chat
Chat

Hulp nodig met je huiswerk?

Loop je tegen een lastige berekening aan of ben je even kwijt of je ‘word’ met een d of een dt schrijft? Meld je nu aan en stuur Mr. Chadd een bericht!

Meer informatie? — Bel me terug

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Wil je meer informatie? Laat je terugbellen! Of bel 085-4015418.

Velden met een * zijn verplicht
icon-external-link cancel close check cog graduate navigatedown icon-info icon-phone icon-mail icon-chat icon-facebook icon-instagram icon-twitter icon-youtube icon-play icon-eye whatsapp