Vacature: Werkstudent Data Analist

Ongeveer 12 uur per week • Groningen

Mr. Chadd is het eerste digitale leerplatform waarop middelbare scholieren en mbo-studenten on demand vragen kunnen stellen voor ieder vak. De scholieren worden geholpen door gescreende vakdeskundigen. Zij geven op maat uitleg en zijn voor, tijdens en na schooltijd bereikbaar.

Jouw rol bij Mr. Chadd

Bij Mr. Chadd werken we veel met data. Echter is het lang niet altijd gemakkelijk om deze data om te zetten in waardevolle informatie. Als data analist ondersteun je onze teams met het uitvoeren van data analyses. In zo’n project vertaal je de wens in een vraag die te beantwoorden is met onze data, voer je de data analyse uit en presenteer je de resultaten aan het team. Deze onderzoeken doe je in Python, rapporteer je in Jupyter Notebook en packages waarmee je veel zult werken zijn: Pandas, Numpy en Matplotlib. Je wordt in deze projecten altijd geholpen door een ervaren data analist, zodat je je vaardigheden kan ontwikkelen.

vacature werkstudent data analist

Wat wij zoeken

  • Iemand die op dit moment studeert aan de Hanze of RuG
  • Iemand die ongeveer 12 uur per week beschikbaar is
  • Iemand die vanuit zijn of haar werk of studie enige ervaring heeft met data analyse in Python
  • Iemand met een sterk analytisch denkvermogen
  • Iemand die flexibel is en goed zelfstandig kan werken

Wat je kan verwachten

Je komt terecht in een jong en gedreven team met als missie om het onderwijs beter te maken. We zijn serieus als het moet, maar gezellig als het kan. Reken op regelmatige borrels, BBQ’s en andere activiteiten buiten werktijden om! Verder bieden wij:

  • Een flexibele bijbaan naast je studie waar je relevante werkervaring kan opdoen
  • Een marktconform salaris
  • Een plek waar je je kan ontwikkelen als data analist en je een boost kan geven aan je cv
  • De mogelijkheid om hybride te werken

Ons knusse kantoor in het centrum van Groningen biedt jou een heerlijke werkplek en een goede bak koffie. In pauzes wandelen wij graag een rondje door de stad of het Noorderplantsoen.

Spreekt deze uitdaging je aan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar stefan@mrchadd.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Knegt, CTO van Mr. Chadd (tel: 085-4015418). Let op! Reageren kan tot 1 december 2022!

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons
Inloggen