Waarom Mr. Chadd?

Mr. Chadd staat als digitale onderwijsassistent naast de docent en is direct beschikbaar voor iedere vraag. Zo heeft de docent tijd en ruimte om leerlingen van verschillende niveaus de aandacht te geven die ze nodig hebben, ongeacht de klasgrootte. Dat verbetert leerprestaties en verhoogt de effectieve leertijd! Uiteraard stemmen we onze service 100% af op de wensen van je school. Wil je dat leerlingen ondersteuning krijgen via de laptop tijdens de les? Heb je liever geen beeldschermen tijdens lessen? Dan schakel je ons in voor ondersteuning buiten lesuren om, als de docent niet beschikbaar is.

Door het gebruik van Mr. Chadd heb ik meer tijd voor de leerlingen die mij écht nodig hebben.

De belangrijkste voordelen voor leerlingen

Waarschijnlijk staan kansengelijkheid en individuele aandacht hoog in het vaandel bij jouw school. Toch is het vaak ingewikkeld om leerlingen daadwerkelijk persoonlijk te begeleiden.

Als digitale onderwijsassistent zijn wij er voor alle leerlingen. Dankzij de laagdrempelige manier om te allen tijde vragen te stellen, kunnen zelfstandige leerlingen met Mr. Chadd uit de voeten, terwijl de docent de aandacht kan richten op hulpbehoevende leerlingen. Zo heeft de docent meer ruimte om te differentiëren, waarbij daadwerkelijk oog is voor elke leerling!

Ook als leerlingen thuis huiswerk maken, staat Mr. Chadd binnen 10 seconden voor ze klaar. Voor ouders is dit ook prettig, omdat het tijd en frustratie scheelt. Dankzij de hulp van Mr. Chadd blijft de intrinsieke motivatie bestaan en gaan de leerprestaties omhoog.
Wat is subductie?
Hi, goede vraag. Dat ga ik je uitleggen!
Subductie vindt plaats wanneer een oceanische plaat onder een andere oceanische óf continentale plaat schuift.

De belangrijkste voordelen voor docenten

De werkdruk voor docenten wordt steeds hoger. Met Mr. Chadd kun je deze ontwikkeling een halt toeroepen – ook als docenten met grote klassen werken. Wij zijn de flexibele schil om je docenten heen die zorgt dat leerlingen altijd terecht kunnen met hun vragen. Zo ontlast je docenten en voorkom je een toename in het verzuim.

Door ons in te zetten als digitale onderwijsassistent voor docenten, kun je individuele begeleiding bieden zonder dat je hen nog verder belast. Meer differentiëren, minder werkdruk. Onze coaches hebben een strenge selectieprocedure doorlopen en zijn universitair opgeleid. Door interne controle waarborgen we de kwaliteit van chats continu. Met deze werkwijze kunnen we beloven dat we altijd de hoogste kwaliteit bieden.
Wat is het verschil tussen bruto en netto?
Hi, goede vraag! Ik ga je helpen.
Het bedrag waar de belasting nog niet vanaf is gehaald heet het bruto-bedrag.

Zo werkt Mr. Chadd

Martijn ten Duis (directeur mavo, Winkler Prins) over zijn ervaringen met Mr. Chadd

Ruuth Verhoeff (docent Nederlands, X11) over het gebruik van Mr. Chadd als docent

"Mr. Chadd is voor ons interessant als het gaat om tijd- en plaatsonafhankelijk leren. Mr. Chadd is voor onze leerlingen altijd bereikbaar en dat levert grote voordelen op."

Martijn ten Duis,
Directeur deelschool mavo Winkler Prins

"Na een centrale instructie heb ik tijd om leerlingen te helpen die extra uitleg nodig hebben, de andere leerlingen kunnen dan met hun vragen bij Mr. Chadd terecht."

Ruuth Verhoeff,
Docent Nederlands X11

"Mr. Chadd heeft zich bij ons op school gewoon bewezen. De kwaliteit is heel goed en daarom is Mr. Chadd van toegevoegde waarde voor onze leerlingen."

Mireille Rasenberg,
Afdelingsleider vwo OLV Breda

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons