Het Mr. Chadd leerlingpanel

Jouw mening telt!

Mr. Chadd is de digitale onderwijsassistent voor duizenden leerlingen en studenten in Nederland. We willen graag deze leerlingen en studenten betrekken bij Mr. Chadd, om op deze manier Mr. Chadd beter te maken voor jou als gebruiker. Want daar draait het uiteindelijk om, wij willen jou als gebruiker de best mogelijke ervaring bieden!

Leerlingpanel

Hoe werkt het?

Gebruikers die lid willen worden van het leerlingpanel vullen eerst een aantal persoonlijke gegevens in. Deze mensen zullen gedurende het schooljaar een aantal keer een mail krijgen met daarin een vragenlijst over een bepaald onderwerp. Niets is verplicht, maar we zouden het erg op prijs stellen als je deze vragenlijsten dan invult. Opgeven voor het leerlingpanel kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Privacy

Uiteraard is de privacy van jouw gegevens gewaarborgd. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons