Jouw expertise is gewenst!

Bij Mr. Chadd gaan we graag de samenwerking aan met docenten en zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze app en dienstverlening. Samen met de docent willen we ervoor zorgen dat we de leerlingen nog beter kunnen ondersteunen. Hiervoor organiseren we denktanks. De eerste denktank zal gaan over het schoolportaal van Mr. Chadd.

Het schoolportaal van Mr. Chadd: ‘door docenten, voor docenten’

Het schoolportaal van Mr. Chadd vormt een brug tussen het vraaggedrag van de leerling en de integratie van deze informatie bij de voorbereiding van de les. In de afgelopen maand zijn er een aantal nieuwe features gebouwd, waaronder de mogelijkheid om de data in te zien ongeacht welke fase je zit.

We hebben inmiddels een tweede versie gebouwd en we zijn toe aan de structurele doorontwikkeling van het platform. Zoals de titel al aangaf willen we dit niet zonder jullie expertise doen. Wil jij ons helpen met het door ontwikkelen van dit product? En wil je een kritische stem zijn in dit ontwikkeltraject?

Geef je op voor één van de denktanksessies:

Ik meld me aan voor de denktanksessie van:

Werkt u in het vo of mbo? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in!

We laten u graag geheel vrijblijvend zien hoe Mr. Chadd werkt, hoe het kan worden ingezet en wat de meerwaarde is. Dit doen we in een fysieke of online afspraak van zo'n 30 minuten. Let op! Deze demonstratie is alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het vo of mbo, NIET voor leerlingen!

Ik laat u graag zien hoe Mr. Chadd werkt!

Meer informatie over Mr. Chadd

Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u geheel vrijblijvend meer informatie over Mr. Chadd op!

Ik vertel u graag over de voordelen van Mr. Chadd!

Werkt u in het vo of mbo? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de voordelen van Mr. Chadd of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik vertel u graag meer over Mr. Chadd!
Zo werkt het Academy Over ons